Kursus - 10/01-2022 i Aarhus

Ældres søvn - Fakta og gode råd (Aarhus)

Hjælp de ældre til at sove bedre og øge deres sundhed.
Søvnen betyder meget for vores trivsel og sygelighed – ikke mindst ældres. God søvn kan forebygge sygdom, men søvnen spiller også en væsentlig rolle ved helbredelse og når helbredet skranter. Forebyggelse af ikke mindst faldulykker kræver også god søvn.

Især ældre kan være plaget af søvnproblemer, og det er er en svær balancegang med søvnbesvær og hvornår f.eks. sovemedicin er nødvendigt, herunder hvilken sovemedicin.

Kurset har fokus på søvnens betydning for helbredet, helbredelse, dagligdagen samt ikke mindst god søvnhygiejne og gode råd. Herudover får du også gode råd til, hvordan din egen søvn bliver endnu bedre. Hvordan du kan slippe af med tankemylder og urolig søvn.

Sovemedicin, og hvornår dette anbefales, gennemgås også, herunder den vigtige ikke-farmakologiske behandling.

Personalet kan gøre meget for at fremme en god søvn, men visse rutiner kan desværre også have den stik modsatte virkning.

Kurset har fokus på, hvordan plejepersonalet og andet relevant personale bedst hjælper de ældre til en god og sundhedsfremmende søvn. Udarbejdelse af søvnpolitik gennemgås også.

Underviser, Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger og pjecer om søvn hos både børn og voksne. Via Forlaget LIVA kan du bl.a. købe hendes populære pjece 'Søvn og ældre' samt den letlæste håndbog ”Sov godt – din vej til bedre søvn”. 

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 10/12-21
Lær mere om:
  • Fokus på søvnens betydning for helbredet. 
  • Gode råd til bedre søvn. 
  • Fakta og rådgivning til brug af sovemedicin. 
  • Hjælp og gode råd til plejepersonalet, til bedst at hjælpe de ældre med en god søvn. 
Mere Info
  • 10/01-2022
  • 09:00-15:00
  • LIVA Lighthouse
  • Fuld forplejning
  • Ansatte i ældreplejen, Hjemmeplejere, Ældrekonsulenter, Ældreplejen, Ældrerådgivere
  • Ældre
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert og har stor viden om om søvn og søvnpolitik. Hun underviser ofte om emnet på både kurser og konferencer og er en særdeles efterspurgt foredragsholder. Vibeke Manniche forfatter til en række publikationer om både børns og voksnes søvn. Hun er desuden forfatter til den populære pjece 'Søvn og ældre' - en samling af praktiske råd til bedre søvn hos ældre, som kan bruges her og nu.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 10/12-21
Joomla SEF URLs by Artio