Kursus - 18/06-2020 i Live webinar

Alle ender på Internettet – Live webinar (15:00-17:00)

På dette 2-timers live webinar sætter Eva Fog perspektiv på internettets betydning for de unge generationer. Webinaret bygger på den seneste forskning og praktiske erfaringer på området. Der vil løbende være mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til underviseren.

De sidste 10 år er måden internettet fungerer på, og måden det indhylder hovedparten af vores aktiviteter fra fødsel til død på, blevet langt mere omfattende.

Vores børn er i kontakt med internettet selv før de er gamle nok til at være brugere, og barndommen og ungdommen er efterhånden en simultaneksistens mellem det fysiske og det digitale. Det sætter de voksne generationer på alvorlig prøve, for hvad skal man stille op med lege, samværsformer og aktiviteter, som ligger milevidt fra dem man selv oplevede?

På webinaret vil Eva Fog sætte lidt perspektiv på de unge generationer, deres væremåder og hvad voksne - forældre såvel som lærere og pædagoger - kan gøre for at bakke op om en sundt liv for generation Z og generation Alpha.

595,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Mere Info
Om underviseren

Eva Fog Foredragsholder

Eva Fog er stifter og forkvinde for teknologiforeningen DigiPippi, der arbejder med at få piger til at interessere sig for IT. Eva Fog er digital underviser, konsulent, kønsaktivist og specialist i børn og it, med et 360 graders blik på dem og deres verden. Som specialist og ekspert er hendes mål enkelt: at synliggøre, hvad det er for en digital og teknologisk verden vi lever i samt, hvad det har af betydning for os. Specielt for vores børn og unge i både samtid og fremtid. 

595,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio