Kursus - 08/02-2021 i Live webinar

Angst hos børn & unge - live webinar (10:00 - 12:00)

Læge Vibeke Manniche afholder højaktuelt webinar om angst hos børn og unge.

Et stigende antal børn og unge er angste. Nogle var det forud for corona, mens andre har udviklet det under tidligere nedlukning og nu med forværring under den aktuelle nedlukning.

På vores webinar med læge Vibeke Manniche får du viden om angst hos børn og unge og ikke mindst værktøjer til at hjælpe børn og unge væk fra deres angst.

Angst hos børn og unge viser sig både derhjemme og i dagligdagen. Nogle af symptomerne er meget åbenlyse, mens det andre gange er langt mere diffuse symptomer, hvor barnet klager over mavepine, hovedpine eller holder sig for sig selv.

Heldigvis kommer 2 ud af 3 børn sig over deres angst igen, og det går hurtigere, hvis de får rette hjælp i dagligdagen. Aktuelt kan man gøre meget og sådanne løsningsforslag kommer Vibeke Manniche med under webinaret, herunder søvnens vigtige betydning.

På webinaret kommer læge Vibeke Manniche ind på årsager til angst, de forskellige angstformer, men også hvilke symptomer, du skal være opmærksom på i dit daglige arbejde, hvad du selv kan afhjælpe og hvornår barnet skal have mere professionel og lægelig hjælp.

Webinaret har både fokus på den aktuelle Corona situation, men også på hvad du kan gøre, når du møder angst i dit arbejde i dagpasningen eller skolen.

Webinaret er bygget op om fakta, råd til forebyggelse og diskussion. Dagen omhandler børn i alderen 3-18 år og tager udgangspunkt i tilhørernes problemstillinger.

På webinaret sidder du foran din egen computer og kan se og høre Vibeke Manniche samt følge med i Vibekes dias. Vibeke og de andre kursister kan høre dig, når du er igennem.

Rabat ved køb af flere pladser, send da mail til kontatk@livakurser.dk med antal pladser der ønskes. Vi vender tilbage med god rabat.

Vær opmærksom på at vi gerne afholder dette webinar målrettet jeres egen arbejdsplads. Kontakt vores Kundeservice på mail kontakt@livakurser.dk eller tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

 

499,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
 • Forskellige angstformer (fx separationsangst og panikangst)
 • Forebyggelse
 • Afledninger i dagligdagen
 • Lindring i dagligdagen
 • Behov for yderligere professionel hjælp
 • Værktøjer til hverdagen i dagpasningen eller skolen
Mere Info
 • 08/02-2021
 • 10:00-12:00
 • Live webinar
 • Ingen forplejning
 • Børnehaveklasseledere, Børnehavepædagoger, Dagplejepædagoger, Dagplejere, Familieplejere, Forebyggelseskonsulenter, Institutionsledere, Klubledere, Konsultationssygeplejersker, Lærere, Præster, Pædagoger, Pædagogiske assistenter, Pædagogiske ledere, Sagsbehandlere, Sundhedsplejersker
 • Børn & Unge Sundhed
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

499,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio