Bliv voksen søvncoach (København)
Kursus - 24/09-2019 i København

Bliv voksen søvncoach (København)

TAG MED PÅ DR. MANNICHE'S SØVNSKOLE

Dr. Manniche's Søvnskole byder på en række spændende kurser inden for søvn og sundhed - både på børne- og voksenområdet. 'Bliv voksen søvncoach' er et af vores mest populære kurser og giver dig redskaber til at kunne give den bedst mulige søvnrådgivning.

- Tilmeld dig til særpris lige nu og få 2 x  gratis telefonisk sparring efter kurset, så du sikrer, at du er på rette vej med din søvnrådgivning -

På kurset 'Bliv voksen søvncoach' giver vi dig den nødvendige viden om søvn og hyppigt forekommende søvnproblemer - og ikke mindst værktøjerne til at afhjælpe dem. Kurset er udviklet til dig, som skal kunne bistå borgere - eller måske lægehusets patienter - i at opnå en god søvnrutine.

Søvn har stor betydning for vores sundhed, trivsel, overskud, arbejdsglæde og humør. Alligevel bliver søvnen ofte ikke prioriteret højt nok og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis man ikke sover nok. Både når det kommer til privatlivet og arbejdslivet.

Faktisk føler 4 ud af 10 sig ikke udhvilede, når de vågner. Nogle spekulerer på arbejdet eller helbredet, andre på familien eller måske på økonomien.

På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for vores velbefindende, helbred og livsglæde og redskaber til at rådgive andre. Som søvncoach bliver du klædt på til at vejlede i søvn generelt og tage fat på hyppigt forekommende søvnproblemer. 

Kurset finder sted over 2 dage, d. 24. september & d. 8. oktober 2019 og afsluttes med kursus-bevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde. 

Underviser Vibeke Manniche (læge, Ph.d.) er ekspert på søvnområdet. Hun har undervist og rådgivet om søvn i mange år og udgivet en lang række bøger og pjecer på området.


Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

4490,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 17/08-19
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for vores trivsel og sundhed
  • Søvnens store betydning ved alvorlig sygdom og ikke mindst helbredelse
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer - hvorfor opstår de og hvordan tackler vi dem?
  • Udfordringer ved aften- eller natarbejde og gode råd hertil
  • Gode og effektive søvnråd
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Sov godt med Dr. Manniche - LydbogPris: 25,- krLæs mere
  • PLAKAT Sov Godt (Voksne)Af: Vibeke MannichePris: 149,- krLæs mere
  • Søvn og ældreAf: Vibeke MannichePris: 9,- krLæs mere
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Sov godt - PjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er direktør i LIVA Group, bestående af dels kursusvirksomheden LIVA Kurser, Forlaget LIVA og konsulentvirksomheden PPL . Vibeke har mange års erfaring som konsulent for fx.kommuner i forbindelse med sundheds og arbejdsmarkedsindsats. 

4490,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 17/08-19