Bliv voksen søvncoach (København)
Kursus - 24/09-2019 i København

Bliv voksen søvncoach (København)

TAG MED PÅ DR. MANNICHE'S SØVNSKOLE


Dr. Manniche's Søvnskole byder på en række spændende kurser inden for søvn og sundhed - både på børne- og voksenområdet. 'Bliv voksen søvncoach' ruster dig til at bistå borgere, patienter, kollegaer og ansatte i at opnå en god søvnrutine.

Bliv voksen søvncoach er et af vore mest populære søvnkurser. På to dage giver vi dig den nødvendige viden om søvn og hyppigt forekommende søvnproblemer - og ikke mindst værktøjerne til at afhjælpe dem.

Søvn har stor betydning for vores sundhed, trivsel, overskud, arbejdsglæde og humør. Alligevel bliver søvnen ofte ikke prioriteret højt nok og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis man ikke sover nok. Både når det kommer til privatlivet og arbejdslivet.

Faktisk føler 4 ud af 10 sig ikke udhvilede, når de vågner. Nogle spekulerer på arbejdet, andre på familien eller økonomien. Dårlig søvn kan i sig selv føre til stress og manglende overskud. Søvnen har også betydning for koncentrationen, reaktionsevnen, faldulykker samt sikker kørsel. Alt for ofte overser man desuden den store betydning søvnen har for arbejdsglæden og arbejdsmiljøet.

På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for vores velbefindende, helbred og arbejdsglæde og redskaber til at rådgive andre.
Som søvncoach bliver du klædt på til at vejlede i søvn generelt og tage fat på almindelige søvnproblemer. 

Kurset finder sted over 2 dage 24/9 og 8/10 2019 og afsluttes med kursusbevis. 
Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde. Som kursist på forløbet får du desuden undervisers lydbog "Sov godt med Dr. Manniche" tilsendt efter kurset.

Bemærk: Der er plads til max. 20 kursister.

Underviser Vibeke Manniche, læge, ph.d. er ekspert på søvnområdet. Baseret på sin mangeårige erfaring har hun udgivet en lang række bøger og pjecer om god søvn for både børn og voksne. Alle kan bestilles via Forlaget LIVA.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

4490,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/06-19
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for vores trivsel og sundhed
  • Søvnens store betydning ved alvorlig sygdom og ikke mindst helbredelse
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer - hvorfor opstår de og hvordan tackler vi dem?
  • Udfordringer ved aften- eller natarbejde og gode råd hertil
  • Gode og effektive søvnråd
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Sov godt med Dr. Manniche - LydbogPris: 25,- krLæs mere
  • PLAKAT Sov Godt (Voksne)Af: Vibeke MannichePris: 149,- krLæs mere
  • Søvn og ældreAf: Vibeke MannichePris: 9,- krLæs mere
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Sov godt - PjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun henter bl.a. sin viden fra sine mere end 17 års erfaring som lægekonsulent og har særlig stor indsigt i emner som lægelig dokumentation, arbejdsmarkedstrivsel, somatisk sygdom, forebyggelse, sygefravær, skånehensyn, simulation og arbejdsevne.Vibeke Manniche underviser ofte om disse emner på både kurser og konferencer.

4490,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/06-19