Kursus - 02/06-2020 i Live webinar

Børns søvn - Live webinar (13:00 - 15:00)

På dette 2-timers live webinar gennemgår læge og søvnekspert Vibeke Manniche søvnens betydning for børnenes trivsel, humør, sundhed, udvikling og daglige velvære. Webinaret bygger på den seneste forskning og praktiske erfaringer på området. Der vil løbende være mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til underviseren.

God søvn er med til at forebygge sygdomme og hjælper til helbredelse af fx smitsomme sygdomme. Veludhvilede børn får og giver en bedre dag i dagpasningen og antallet af konflikter mindskes. Børnenes søvn kan være kilde til konflikter både mellem forældrene, men også ofte mellem dagpasningen og forældrene. Ikke mindst middagsluren er ofte til diskussion på trods af at børn helt op til 5 år kan have glæde af en middagslur. For lidt søvn skader udviklingen og barnets intelligens. Du bliver kort sagt klædt på til at rådgive forældrene og dermed sikre børnene nok søvn og en god trivsel.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

Opnå rabat ved køb af flere pladser, send en mail til kontakt@livakurser.dk med antal pladser der ønskes. Vi vender tilbage med god rabat.

699,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Søvnens rolle for de små
  • De mest almindelige søvnforstyrrelser hos børn
  • Søvn fremmer vækst og udvikling
  • Gode og effektive søvnråd
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

699,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio