Kursus - 09/03-2021 i Live webinar

Børns kost - live webinar (13:00 - 15:00)

Kom på spændende 2-timers webinar med læge Vibeke Manniche, hvor du sidder foran din egen skærm, mens du hører og ser underviseren, samt selv kan spørge undervejs.

Det fungerer let og enkelt, du får dagen før kurset et link tilsendt, som giver dig adgang til kurset.

På dette 2-timers online kursus kommer læge Vibeke Manniche ind på, hvad god og sund kost er, hvordan man forebygger kræsenhed samt ikke mindst kostens betydning for hjernens udvikling. Samtidigt vil hun komme ind på, hvilken type kost, der styrker barnets udvikling - og omvendt, hvad man helst skal undgå. Herudover får du gode råd til rammerne for det perfekte måltid, når det gælder fordeling af grønt, kød og stivelse. Kurset omhandler primært de 0-12 årige. 

Børns kost er en vigtig del af deres hverdag. Børnene skal spise sundt, spise det rigtige og undgå det forkerte. 

Vibeke Manniche kommer også ind på mælkens rolle - samt med vigtige input, hvis dagpasningen overvejer at erstatte mælk med vand. Sammenhængen mellem kosten, herunder glutenfri diæt, og autisme samt ADHD bliver gennemgået. Hertil kommer Vibeke Manniche også ind på hvordan vi forebygger fedme og hvad vi gør for netop at holde børnene sunde og slanke. 

Læge Vibeke Manniche underviser og kurset bygger på den seneste forskning og praktiske erfaringer på området. Som altid er Vibeke Manniche en underholdende underviser og de 2 timer er hurtigt gået. 

Vær opmærksom på, at vi også gerne holder lukket webinar kun for jer, eller kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Hjernens udvikling og kostens byggesten 
  • Autisme og ADHD - er der link til gluten? 
  • Er mælk nødvendig for barnets knogler og udvikling? 
  • Dagpasningens rolle og kosten i dagligdagen 
  • Måltidsplanlægning og særlige behov - allergier, vegetarisk/ vegansk kost 
  • Mad som kærlighed
  • Forebyggelse af fedme
  • Forebyggelse af kræsenhed
  • Måltidet - fælles samvær og nærvær
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio