Kursus - 07/09-2023 i København

Børns søvn - opfølgning (København)

Har du tidligere været på kursus om søvn med Vibeke Manniche – så har du nu mulighed for at blive opdateret. Kurset er henvendt til dig – som er blevet søvncoach eller har været på andet søvnkursus med Vibeke Manniche.

På kurset får du genopfrisket din viden samt lærer den helt spritnye viden om søvn – herunder hvordan hjernes ”vaskes” i søvnen, og hvorfor man dør hurtigere af søvnmangel end mangel på mad. Der bliver også fulgt op på din egen søvn-rådgivning, og du får sparring på, hvordan du optimerer din rådgivning.

Tilmeld dig dette opfølgende kursus, hvor vi stiller skarpt på alt fra søvnforstyrrelser og -sygdomme til natteskræk, indsovningsproblemer, bedre søvnrutiner, og hvordan du giver forældre og kollegaer den bedst mulige vejledning.

På dagen får du en genopfriskning af grundviden om søvn samt den helt nye viden om netop søvnens betydning, herunder hvordan affaldsstoffer fjernes fra hjernen, samt hvorfor man dør af manglende søvn. Alt sammen til gavn for både barnet og den voksne.

Vi glæder os til at se dig til en spændende dag med fokus på den nyeste forskning, input til løsning af søvnproblemer samt hvordan du bliver endnu skarpere til din søvnrådgivning.

For hvor står du i dit arbejde med børn og søvn lige nu? Er I kommet i mål med jeres søvnpolitik? Er I i stand til at give børnene den søvn, de har brug for? Fungerer samarbejdet med forældrene? Eller er der mon stadig plads til forbedringer? Så tilmeld dig endnu en opkvikkende dag om søvn.

Læge, ph.d., Vibeke Manniche er søvnekspert og forfatter til en række bøger og pjecer om børn og søvn.

Dagen afsluttes med kursusbevis.

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 07/08-23
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 07/08-23
Joomla SEF URLs by Artio