Kursus - 21/03-2022 i København

Børns søvn - overbygning (København)

Har du tidligere været på kursus om søvn med Vibeke Manniche – så har du nu mulighed for at blive opdateret.

På kurset får du genopfrisket din viden samt lærer den helt spritnye viden om søvn – herunder hvordan hjernes ”vaskes” i søvnen og hvorfor man dør hurtigere af søvnmangel end mangel på mad.

Tilmeld dig dette opfølgende kursus, hvor vi stiller skarpt på alt fra søvnforstyrrelser og -sygdomme til natteskræk, indsovningsproblemer , bedre søvnrutiner og hvordan du giver forældre og kolleger den bedst mulige vejledning.

På dagen får du en genopfriskning af grundviden om søvn samt den helt nye viden om netop søvnens betydning, herunder hvordan affaldsstoffer fjernes fra hjernen. Alt sammen til gavn for barnet og den voksne.

Vi glæder os til at se dig til en spændende dag med fokus på den nyeste forskning, input til løsning af søvnproblemer samt hvordan du bliver endnu skarpere til søvnrådgivning.

På dagen tager vi udgangspunkt i kort gentagelse af de gode søvnråd samt fokus på søvn og sygdom, det vigtige forældresamarbejde, søvnpolitikker og ikke mindst søvnrådgivning. M

For hvor står du i dit arbejde med børn og søvn lige nu? Er I kommet i mål med jeres søvnpolitik? Er I i stand til at give børnene den søvn, de har brug for? Fungerer samarbejdet med forældrene?

Eller er der mon stadig plads til forbedringer? Så tilmeld dig endnu en opkvikkende dag om søvn.

Læge, ph.d., Vibeke Manniche er søvnekspert og forfatter til en række bøger og pjecer om børn, herunder ikke mindst søvn. På dagen ruster hun dig til at håndtere søvnområdets mange udfordringer og bidrager, dagen igennem, med råd og vejledning til de problematikker, der kommer op at vende.

Dagen afsluttes med kursusbevis, der dokumenterer din viden på området.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 11/02-22
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 11/02-22
Joomla SEF URLs by Artio