Kursus - 27/01-2022 i Live webinar

Børns søvn - webinar (10:00-12:00)

På dette 2-timers live webinar gennemgår læge og søvnekspert Vibeke Manniche søvnens betydning for børnenes trivsel, humør, sundhed, udvikling og daglige velvære. Webinaret bygger på den seneste forskning og praktiske erfaringer på området. Der vil løbende være mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til underviseren. Du sidder foran din egen skærm og kan både se og høre underviseren. Hun kan høre dig.

God søvn er med til at forebygge sygdomme og hjælper til helbredelse af fx smitsomme sygdomme. Veludhvilede børn får og giver en bedre dag i dagpasningen og antallet af konflikter mindskes. Børnenes søvn kan være kilde til konflikter både mellem forældrene, men også ofte mellem dagpasningen og forældrene. Ikke mindst middagsluren er ofte til diskussion på trods af at børn helt op til 5 år kan have glæde af en middagslur. For lidt søvn skader udviklingen og barnets intelligens. Du bliver kort sagt klædt på til at rådgive forældrene og dermed sikre børnene nok søvn og en god trivsel.

Vær opmærksom på, at vi også gerne holder lukket webinar kun for jer, eller kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

895,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Søvnens rolle for de små
  • De mest almindelige søvnforstyrrelser hos børn
  • Søvn fremmer vækst og udvikling
  • Gode og effektive søvnråd
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

895,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio