Kursus - 02/06-2020 i Live webinar

Brug sundhed.dk mere i sagsbehandlingen - Live webinar (10:00-12:00)

På dette 2-timers webinar får du lægens bud på, hvordan du lettest og hurtigst kan få dokumenteret en sag lægeligt korrekt. Sundhed.dk kan bruges i langt højere grad end det aktuelt bruges. Sundhed.dk rummer stort set alle de lægelige informationer der er brug for i fx sager om sygedagpenge, merudgifter, bilansøgninger, forsikringssager osv. Sager hvor lægelige forhold indgår. Når borgeren selv tilvejebringer en stor del af den lægelige dokumentation, får borgeren endnu mere medejerskab i sagsbehandlingen plus man undgår unødig ventetid. Den lægelige dokumentation kan indhentes dag 1.

På webinaret bliver du ført med rundt på sundhed.dk – så du lærer hvor du finder hvad og hvordan denne information kan underbygge din sag bedst muligt. Til gavn for borgerens retssikkerhed, hurtig sagsbehandling samt ikke mindst lægeligt korrekt dokumentation.

Undervisningen varetages af den garvede lægekonsulent Vibeke Manniche, læge, Ph.d., som mange af jer kender som en engageret, vidende og underholdende underviser.

Webinaret indeholder såvel fakta, cases og du har selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Rabat ved køb af flere pladser, send en mail til kontakt@livakurser.dk med antal pladser der ønskes. Vi vender tilbage med god rabat.

Vær opmærksom på at vi gerne afholder dette webinar målrettet den enkelte arbejdsplads. Kontakt vores Kundeservice på mail kontakt@livakurser.dk eller tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

499,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Viden om sundhed.dk
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

499,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio