Kursus - 03/02-2021 i Live webinar

Den gode partshøring (13:00-15:00)

Online kursus – Den gode partshøring

Skal jeg partshøre, før jeg træffer denne afgørelse?” Et hyppigt forekommende spørgsmål blandt mange ansatte i jobcentrene. Derfor giver det mening, at regelmæssigt få opfrisket de grundlæggende regler, der gælder for partshøringer.

Hvis medarbejderen med tryghed i maven kan bære partshøringsansvaret, så kan usikkerhed erstattes med effektiv og korrekt sagsbehandling, hvor borgerens retssikkerhed sikres.

Kurset giver en grundlæggende forståelse for partsbegrebet, samt hvornår og hvordan partshøringen med fordel kan udføres. Perspektivet er sagsbehandlingen i et jobcenter, hvilket gør det nemt for deltageren at anvende redskaberne direkte i deres daglige praksis. Via konkrete eksempler og letforståelige formidling, vil vores underviser sørge for, at jeres sagsbehandler bliver godt klædt på og vil føle sig tryg og sikker i sagsbehandlingen.

Webinaret er egnet til nye sagsbehandlere, samt erfarne kræfter, som ønsker at genopfriske et grundlæggende fundament for deres daglige arbejde i en offentlig forvaltning.

Webinaret har en varighed på 2 timer.

Vores underviser Sólbjørg Jakobsen er uddannet cand.jur og har erfaring indenfor offentlig forvaltning ved både kommune og stat. Med hendes energiske tilgang og gode egenskaber til at formidle igennem praksisnære eksempler, formår hun har gøre undervisningen spændende og til at føles som alt andet end tung §§ undervisning. Der er mulighed for løbende spørgsmål undervejs.

 

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • De forvaltningsretlige grundprincipper
  • Journalisering i løbende sager – og inddragelse af korrekt dokumentation
  • Få en god skabelon på rygraden – så er skrivearbejdet aldrig svært
  • Den gode dialog med borgeren
Mere Info
Om underviseren

Sólbjørg Jakobsen Cand.jur

Sólbjørg Jacobsen er uddannet cand.jur., men vægter mindst lige så højt borgerperspektivet i det socialfaglige arbejde, som den juridiske kvalitet. Hun går ikke på kompromis med nogen af delene.Med sin engagerede energi og erfaring fra sagsbehandlerstolen, Ankestyrelsen og som kommunal juridisk konsulent leverer Sólbjørg en givende, kvalificeret undervisning, med en spændende og letforståelig formidling og tilgang.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio