Den gode sagsstamme (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Den gode sagsstamme (Foredrag)

Kurset for dig, der vil være leder af din sagsstamme og få indsigt i hvordan du arbejder dig frem mod den gode sagstamme.

Vi hører ofte fra medarbejdere på social- og beskæftigelsesområdet, at de er pressede på tid, lovgivning og krydspres fra henholdsvis borgere, ledelse og politikkere. Tid og lovgivning kan nemt konflikte, såfremt der ikke er struktureret ud fra lovgivningens krav - hvilket naturligvis også øger presset fra andre interessenter i sagsarbejdet.

I mere end 10 år har Louise Schelde Frederiksen arbejdet på løsninger i forhold til det gode sagsarbejde og hvordan, der med hjælp fra lovgivningen kan skabes mere tid sammen med borgerne, selvom der ikke er mere tid i kalenderen.  

Kurset giver dig de mest effektive værkstøjer til at indtræde som den gode leder for din sagstamme. Du får værktøjerne til, at blive gode venner med lovgivningen og knække koden til, hvordan lovgivningens struktur kan skabe mere tid i din kalender - og dermed mere tid til de mennesker, du arbejder med. 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Lær mere om:
  • Lovgivningens struktur og opdeling - debat og knæk koden
  • Effektive værktøjer til struktur, der matcher borgerens behov og lovgivningens krav
  • Drøftelser og sparring på tværs
  • Kom godt i gang - eksempler på Den gode sagsstamme og metode
Mere Info
Om underviseren

Louise Schelde Frederiksen Socialrådgiver, coach og cand.jur

Louise Schelde Frederiksen er uddannet socialrådgiver, coach og cand.jur. Siden 2004 har hun været tilknyttet som konsulent og underviser på social- og beskæftigelsesområdet hos kommuner, virksomheder og andre aktører. Hun har gennem mere end 15 år undervist i metode og metodeudvikling inden for beskæftigelsesområdet.Louise er desuden indehaver af den landsdækkende portal Sociale-Rettigheder og konsulentvirksomheden Schelde Frederiksen Consult, hvor hun også løbende udgiver fagbøger fra.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)