Kursus - 23/09-2021 i Aarhus

Den svære samtale (Aarhus)

Svære samtaler bliver ofte udskudt eller giver anledning til søvnløse nætter. Med god forberedelse og særlige fif kan den svære samtale vendes til en ofte befriende samtale. En samtale hvor man får tingene sat på plads og ikke mindst sat en fremadrettet kurs.

Den svære samtale kan handle om alt fra en medarbejder som rammes af alvorlig sygdom, en borger/kunde som klager eller noget helt tredje. Det der synes svært for den ene synes let for en anden – og omvendt. Dog har alle samtaler, som de af en eller anden grund synes er særlige svære og udfordrende. At man tidvist frygter svære samtaler kan skyldes, at man er konfliktsky, bange for at blive følelsesmæssigt påvirket, rødme, sitre, blive vred eller måske græde.

Svære samtaler kan blive lettere – og måske ligefrem befriende – hvis de planlægges korrekt. Ved at sikre rette rammer, afklaring af mødets indhold og ikke mindst være forberedt gøres den langt lettere og mere overskuelig. For alle mødets parter. Ikke kun dig som har indkaldt til mødet.

Selv om du fra starten måske ikke er vild efter de svære samtaler, kan svære samtaler læres og gøres lettere.

Læge Vibeke Manniche giver gode råd om den svære samtale og hvordan den kan gøres til den befriende samtale. Hun giver dig redskaber til at planlægge og gennemfører selv meget svære samtaler på en måde, så de bliver langt lettere og overkommelige.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 23/08-21
Lær mere om:
  • ·       Kommunikation og samtale
  • ·       Rammen omkring svære samtaler
  • ·       Professionalisme og følelser
  • ·       Håndtering når en samtale pludselig ændrer sig og måske bliver truende
  • ·       Klager og håndtering af disse
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 23/08-21
Joomla SEF URLs by Artio