Kursus - 02/12-2021 i Aarhus

Effektiv hjælp til børn med psykisk mistrivsel

Alt for mange både små og store skolebørn døjer i dag med angst/bekymring, depression/tristhed og udadreagerende adfærd. I halen af corona-nedlukningen herhjemme anslås det, at hvert femte barn i dag lever med psykisk mistrivsel. Det går ud over barnets sociale liv, indlæring og udvikling. 

Selv blandt småbørn ser vi som fagfolk, hvordan mistrivsel og bekymring hos forældre lynhurtigt afspejler sig hos børnene. Hvordan kan vi bedst møde og hjælpe de børn, der slås med angst og adfærdsvanskeligheder?

Psykolog og supervisor i ”Mind my Mind” Christina Magni Kjerholt fra Mind My Mind vil tage disse problematikkers fremtræden og kendetegn op hos børn. Du lærer på kurset, hvordan man genkender dem og får en grundlæggende viden om de generelle principper og metoder i kognitive og adfærdsterapeutiske behandlingsformer, når vi møder disse i vores arbejde med både små og større skolebørn.

Kurset byder også på en orientering om det dansk udviklede koncept Mind My Mind. Mind My Mind tilbyder lettere psykologbehandling i form af kognitiv adfærdsterapi af børn (fra cirka 6 år). Konceptet forsøges i disse år udbredt i PPR i de danske kommuner i et samarbejde mellem Psykiatrifonden og Trygfonden. 

Christina Magni Kjerholt fortæller indlevende om hvilke signaler, man som personale skal være opmærksom på i vurderingen, om at et barn har brug for mere professionel hjælp.

Med dette kursus klædes du endnu bedre på til det vigtige arbejde med at sikre børnenes både fysiske og mentale sundhed. Sidst men ikke mindst får du også mulighed for at mødes med gode kollegaer og få vigtige drøftelser.

Fokus er alderen 0-9 år. 

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

Tilmeld 3 og betal for 2 - send mail på kontakt@livakurser.dk

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2998,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 02/11-21
Lær mere om:
  • Faresignaler ved psykisk belastning
  • Angst og symptomer
  • Symptomer ved angst, ADHD, autisme og depression
  • Behandling og gode råd
  • Din hjælp til barnet
Mere Info
Om underviseren

Christina Magni Kjerholt Psykolog og Supervisor i ”Mind my Mind”

Psykolog og supervisor i Mind my Mind

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2998,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 02/11-21
Joomla SEF URLs by Artio