Er du ny leder - introkursus (København)
Kursus - 01/06-2021 i København

Er du ny leder - introkursus (København)

Kom godt fra start som ny leder med personaleansvar. På dette kursus bliver du introduceret til ledelse, procesledelse og ledelse i praksis. Hvad er god ledelse, hvordan får du tingene til at ske og hvad er vigtigt for din nye lederrolle. Vi kommer rundt om emner som ledelse med et formål, skiftet fra medarbejder til leder, kommunikation, teamdynamikker og du bliver klædt på med de vigtigste værktøjer til at være en god leder.

Hvordan går du fra at være medarbejder til leder – måske endda for de samme medarbejdere, som du har været kollega med tidligere? Hvad er din arbejdsplads, opgaverne og betingelserne? Hvad er en god arbejdsplads og hvad er en god leder på din arbejdsplads?

Som ny leder er der meget at tage stilling til. Der er stor travlhed med at løse opgaverne. Hvordan får du tid og plads til din ledelse? Hvordan bruger du din nærmeste leder? Hvor er din enhed i dag og hvor vil I være? Hvad er god ledelse for dig og hvordan du vil få dine medarbejdere med? Hvordan vil du kommunikere, arbejde med feedback? Hvordan vil du arbejde med god trivsel og motivation på arbejdspladsen? 

På kurset lægger vi sammen en plan for alt dette, som du efterfølgende kan arbejde videre med hjemme.

Kurset henvender sig til alle nye ledere med personaleansvar, som ikke tidligere har gennemgået lederuddannelse. Kurset forløber som en blanding af teori og cases, med udgangspunkt i deltagernes egne situationer og udfordringer.

Dit udbytte

 • Indsigt i og ideer til at tackle hverdagssituationer
 • Indsigt i de menneskelige reaktioner og mekanismer
 • Indsigt i grundlæggende ledelse

 

Din virksomheds udbytte

 • En leder, der hurtigt udfylder sin nye rolle
 • En leder, der besidder de grundlæggende ledelseskompetencer
 • En leder med øget indsigt og forståelse for de faglige og personlige udfordringer, som er forbundet med at være ny i lederrollen

 

*Kursuspakken 'Grundlæggende ledelse'

Vi anbefaler, at du kombinerer dette kursus med hhv. ‘Leder - kend din HR-jura’ og ‘Forandringsledelse - den nye ledelsesdisciplin’. Ved samtidig tilmelding til to kurser sparer du 10 %, ved samtidig tilmelding til alle 3 kurser sparer du 20 %. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud, så kontakt os venligst på tlf. 31 10 70 70 for tilmelding.

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
 • Skiftet fra medarbejder til leder
 • Ledelse og den gode arbejdsplads
 • Procesledelse og teamdynamikker
 • Kommunikation
 • Feedback og motivation
 • Konflikthåndtering
 • Gode råd til dig som ny leder
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio