Forandringsledelse - den nye ledelsesdisciplin (Aarhus)
Kursus - 14/10-2021 i Aarhus

Forandringsledelse - den nye ledelsesdisciplin (Aarhus)

Lær at lede medarbejderne i en dagligdag, hvor pejlemærkerne er i konstant bevægelse. På dette kursus bliver du introduceret til forandringsledelse. Du får indsigt i, hvordan du kommer på forkant og på en positiv måde kan arbejde med nye processer og systemer, nye krav og undgå at overbelaste medarbejdere.

I mange organisationer handler forandring om at forbedre, optimere og skabe grundlag for ny vækst. Men i den evige stræben efter forandring er der risiko for at glemme, at forandring ikke kun handler om at opstille nye strategier og retningslinjer.

Forandring handler om at få alle til at forstå, hvorfor de skal handle anderledes. Alle skal kunne se meningen med og nødvendigheden af forandringen. De skal se, hvad de selv får ud af det, og hvor det fører hen.

Der stilles nye krav til medarbejderne – og ikke mindst dig som leder, når du skal have succes i rollen. Ledelse skal i dag udføres i et 360-graders perspektiv og med ejerskab til forandringerne i organisationen. Du skal med andre ord kunne være mere nærværende og empatisk end nogensinde før.

Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar, som har brug for værktøjer til at lede medarbejdere i en travl hverdag med mange forandringer. Kurset forløber som en blanding af teori og cases, med udgangspunkt i deltagernes egne situationer og udfordringer.

Dit udbytte

  • Et koncept som du straks kan anvende i din organisation til at navigere gennem enhver forandring på en struktureret og kompetent måde
  • Blive i stand til at skabe de nødvendige rammer og betingelser for forandringers gennemførelse
  • Indsigt i, og praktisk erfaring med, forandringsmæssige værktøjer, der understøtter processen undervejs
  • Forståelse for at forandring handler om mennesker
  • Indsigt i at klarlægge og håndtere organisationens forandringsparathed samt behovet for synlighed undervejs fra den eller de ansvarlige for forandringens ledelse


Din virksomheds udbytte

  • Et koncept, der sikre gevinstrealisering i din organisation
  • Et beslutningsstøtteværktøj, der sikrer organisatorisk forankring og accept gennem hele forandringen*Kursuspakken 'Grundlæggende ledelse'

Vi anbefaler, at du kombinerer dette kursus med hhv. ‘Er du ny leder - introkursus’ og ‘Leder - kend din HR’. Ved samtidig tilmelding til to kurser sparer du 10 %, ved samtidig tilmelding til alle 3 kurser sparer du 20 %. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud, så kontakt os venligst på tlf. 31 10 70 70 for tilmelding.

 

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 14/09-21
Lær mere om:
  • Hvordan du forstår og håndterer den modstand, der er mod forandringen
  • Hvordan du forstår og bruger dynamikken i forandringsprocesser til at samle organisationen om processerne
  • Hvordan du forstår den nødvendige ansvars- og rollefordeling for forandringens gennemførelse
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 14/09-21
Joomla SEF URLs by Artio