Kursus - 21/11-2019 i Aarhus

Foredrag: Livet med psoriasis (og andre inflammatoriske sygdomme)

Mere end 160.000 danskere lider af den kroniske hudsygdom psoriasis - men langt flere er påvirket heraf, da det også er en sygdom der i den grad påvirker familien og omgivelserne.  Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH fortæller hendes personlige historie om livet med psoriasis - på godt og ondt. På programmet er også andre spændende oplæg om psoriasis. Mais far Peter Riis Hansen, overlæge og professor fortæller om forebyggelse af følgesygdomme til psoriasis. Uffe Koppelhus holder oplæg om salts fordele ift psoriasis - og så vil Psoriasisforeningen v. Næstformand Lonny Andersen fortælle om foreningens arbejde. 
 
Aftenens Program
 
Kl 19: Velkomst 

Kl 19.10 - 19.30: Mai Manniche: En personlig fortælling om livet med psoriasis.

Kl 19.30 - 19.50: Peter Riis Hansen, overlæge og professor i hjertemedicin: Forebyggelse af følgesygdomme til psoriasis.

Kl 19.50 - 20.10: Lonny Andersen, næstformand for Psoriasisforeningen: Indblik i Psoriasisforeningens daglige arbejde for at forbedre vilkårene for psoriasispatienter og deres pårørende.

Kl 20.10 - 20.25: Uffe Koppelhus, dermatolog v. Læsø Kur: Salt og psoriasis

Kl 20.25 - 20.45: Spørgsmål og debat.

Kl 20.45 - 21.00: Snacks og drikke. 

Kl 21: Kom godt hjem - og få din goodiebag (værdi 1300 kr.)
 
 
Praktisk info:
Tid: Torsdag d. 21 november kl 19-21
Sted: HORISONT Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N
 
Pris: 199 kr.
Medlem af Psoriasisforeningen: 149 kr (brug rabatkode psoforening19)
 
Alle gæster modtager en goodiebag med lækre produkter fra Berthelsen Naturprodukter, Vita Biosa, Læsø Kur, Cambridge Vægtplan samt JEWLSCPH. Værdi 1300 kr.

159,20 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Om underviserne

Peter Riis Hansen Overlæge, cand. med.

Peter Riis Hansen er overlæge og klinisk forskningslektor ved Institut for Klinisk Medicin på Gentofte Hospital.I sit kliniske virke har han bl.a. fokus på betydningen af livsstilsfaktorer for forebyggelse og behandling af hjertekarsygdom. Hans forskning omhandler specielt samspillet mellem hjertekarsygdom og kroniske betændelsestilstande, f.eks. psoriasis, leddegigt, tyktarmsbetændelse og parodontose, ligesom han deltager i undersøgelser om de positive virkninger af motion på hjertet hos børn og voksne.

Mai Manniche Ejer af JEWLSCPH, smykkedesigner

Mai Manniche er smykkedesigner og medejer af smykke- og familievirksomheden JEWLSCPH. Mai har siden barnsben været dybt fascineret af ædelsten, ædelmetaller og smykker - en passion hun har taget med sig videre og, qua JEWLSCPH, gjort til sin levevej. I dag, tusindvis af smykkedesigns senere, er det blevet til tre JEWLSCPH butikker i hhv. København, Hellerup og Aarhus samt en populær webshop.

159,20 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)