Angst hos børn og unge (Foredrag)
Foredrag - -/- i Aarhus

Angst hos børn og unge (Foredrag)

Der er i stigende grad fokus på angst hos børn og unge. Hold et spændende kursus, hvor du får viden om angst og ikke mindst værktøjer til at hjælpe børn og unge væk fra deres angst. Man skønner at 1 ud af 10 børn lider af angst i en grad, som giver problemer i hverdagen.

Angst hos børn og unge viser sig både derhjemme og i dagligdagen. Nogle af symptomerne er meget åbenlyse, mens det andre gange er langt mere diffuse symptomer, hvor barnet måske blot ønsker at blive hjemme, klager over mavepine, hovedpine eller holder sig for sig selv.

Heldigvis kommer 2 ud af 3 børn sig over deres angst igen, og det går hurtigere, hvis de får rette hjælp i dagligdagen. Det gælder ikke mindst for separationsangsten, som kan skabe meget uro i hverdagen.

Læge Vibeke Manniche kommer ind på årsager til angst, de forskellige angstformer men også hvilke symptomer du skal være opmærksom på i dit daglige arbejde, hvad du selv kan afhjælpe og hvornår barnet skal have mere professionel og lægelig hjælp.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

 

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
  • -/-
  • Centralværkstedet
  • Ingen forplejning
  • Børnehaveklasseledere, Børnehavepædagoger, Dagplejepædagoger, Dagplejere, Familieplejere, Forebyggelseskonsulenter, Institutionsledere, Lærere, Pædagoger
  • Børn & Unge
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio