Autisme og Asperger syndrom (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Autisme og Asperger syndrom (Foredrag)

Lær hvordan du genkender tegn og symptomer hos børn med autisme og Asperger syndrom.  Du vil få vejledning til den pædagogiske indsats, det gode forældresamarbejde og meget mere.

 

Der er i dag meget fokus på sensitive børn og børn med kontaktforstyrrelser - herunder børn med autisme, da antallet synes at være i stigning, og fordi inklusionen ændrer sammensætningen af børnene.

 

Det kan være svært at skelne mellem hvilke børn der blot er lidt utrygge og indadvendte og hvilke, der befinder sig indenfor det autistiske spektrum. Samtidig stiller inklusionen i stigende grad krav til dagpasningernes viden og indsigt i netop kontaktforstyrrelser, herunder den pædagogiske indsats.

 

Du vil få  viden om børn med autisme og Asperger syndrom, herunder hjælp til at genkende tegnene, tips til det vigtige forældresamarbejde og viden om søvnens afgørende betydning.

 

Foredraget/kurset tager udgangspunkt i institutionens praktiske hverdag og omhandler især børn i alderen 0-9 år.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
  • -/-
  • Hele landet
  • Ingen forplejning
  • Børnehavepædagoger, Dagplejepædagoger, Institutionsledere, Lærere, Sundhedsplejersker
  • Børn & Unge Sundhed
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)