Børns søvn - (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Børns søvn - (Foredrag)

Giver børnenes søvn jer grå hår i hovedet? Så har vi det perfekte kursus eller foredrag om søvn.

Få søvnekspert og læge Vibeke Manniche ud til jer – og lad personalet blive klædt på til at sikre børnenes nærende og nødvendige hvile. Få de gode argumenter for HVORFOR børnene skal sove og de alvorlige konsekvenser, som manglende søvn har for børnenes sundhed og udvikling.

Middagslurens vigtige betydnnig, børnenes søvnbehov, institutionens søvnpolitik og alle de andre ting, som er relateret til børns og voksnes søvn, vil blive gennemgået.

Vibeke Manniche holder også medrivende, sjove og lærerige foredrag for forældrene. Hvor de på samme tid bliver underholdt samt får serveret alle de gode (og ofte glemte) argumenter for at børn skal sove.

Internt kursus varer typisk 3- 6 timer, mens foredrag for forældre og ansatte varer 2 timer. Både kursus og foredrag tilpasses præcist efter jeres behov.

Vibeke Manniche har bl.a skrevet  håndbogen ”Børns søvn – din lille sovetryne” , pjecen ”Børns søvn” samt den populære godnatlæsningsbog ”Anna drømmer”.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Mere Info
  • -/-
  • Hele landet
  • Ingen forplejning
  • Børnehaveklasseledere, Børnehavepædagoger, Dagplejepædagoger, Dagplejere, Forældre, Lærere, Pædagoger, Pædagogiske ledere, Sundhedsplejersker
  • Børn & Unge Sundhed
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio