Den gode kollega - (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Den gode kollega - (Foredrag)

Hvordan forbliver man en god kollega i en travl hverdag? Bestil et øjenåbnende foredrag og hør, hvad i selv kan gøre for at styrke kollegaskabet.

På foredraget/kurset lærer i at forstå de mekanismer, der kan give stress og negativ energi på arbejdspladsen, og får værktøjerne til at skabe ro og balance, så man selv kan blive en god kollega. For vejen til gode kolleger starter hos dig selv.

Det er vigtigt med gode kolleger – gode kolleger giver os lyst til at stå op om morgenen og til at gå på arbejde. Et godt kollegaskab er lig med et godt arbejdsmiljø, og når arbejdsmiljøet er godt, har vi mindre sygefravær. Vi ønsker alle at have gode kolleger, men det at få gode kollegaer starter med dig selv.

Er du en god kollega?

Vi ved alle, hvad en god kollega er: En god kollega er en, der viser respekt, bakker op og giver faglig sparring. Selv om du ønsker at være det, kan det være en udfordring at være en god kollega hele tiden – især i perioder med stress, manglende energi eller overskud.

Foredraget/kurset 'Den gode kollega' foregår i en positiv og konstruktiv ånd og sætter fokus på, hvordan man via personlig trivsel bliver en god kollega. I får værktøjerne til at opnå større klarhed, ro og overskud til at håndtere de mange udfordringer i hverdagen, f.eks. mødet med en kollega, som handler anderledes end forventet, eller som selv mangler overskud.

Lær at kontrollere negative tankemønstre

Den måde, vi forholder os til virkeligheden på, er et centralt tema på kurset. Stress og manglende overskud skyldes ofte, at vi overvældes af tanker, vi gør os om bestemte situationer. Herudover kan arbejdsvilkår og de mennesker, vi omgiver os med, medvirke til, at vi bliver stressede.

Ved hjælp af en enkel, men effektiv coachingmodel lærer i at forstå nogle af de mekanismer, der kan medføre negative tanker og forårsage stress. Vi vil undersøge faktorer, som påvirker os i hverdagen, og se på, hvordan vi med fordel lærer at skelne mellem det, vi har indflydelse på, og det, vi ikke kan gøre noget ved.

Forstå din virkelighed

I får værktøjerne til at skelne mellem fantasi og virkelighed og mellem det, I tror, I ved, og det, I rent faktisk ved. I bliver opmærksom på, hvor I bruger jeres energi, og hvor I med fordel kunne bruge jeres energi – og hvilken effekt det har på jer og jeres omgivelser.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker.

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Marianne Thorsø Coach

Marianne Thorsø er oprindeligt uddannet cand.negot. og arbejder som coach og kursusleder. Hun har flere års erfaring med bl.a. miljøledelse, kunderådgivning og projektledelse indenfor e-business.  Ud over at være certificeret International Coach (International Coaching Community) er hun også NLP Master Practitioner i terapi og formidling, certificeret af FuturePace. I perioden 2006-2010 skrev hun klummer til avisen 24timer. Det blev til 111 klummer om emner indenfor coaching og personlig udvikling. Marianne deltager jævnligt på internationale og danske coachingkonferencer, udviklingsgrupper for trænede coaches og diverse andre netværk.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)