Den svære samtale (Foredrag)
Foredrag - -/- i Aarhus

Den svære samtale (Foredrag)

Svære samtaler fylder mere og mere i dagpasningen. Det kan handle om urolige børn, børn der slår, bider eller sover for lidt. Børn der savner opdragelse I hverdagen eller hvor forældrene synes at famle sig frem.


 
Den svære samtale er nødvendig. Des mere uklar man er i ens budskaber, des flere misforståelser opstår der. Forældre har brug for klar tale.


 
Forældrene ændrer krav og karakterer, og det kan synes som at flere og flere forældre har brug for vejledning og rådgivning i hverdagen. Normer, opdragelse, moral, kost og søvn er nogle af de emner, som er i spil. Og det er ikke altid, at dialogen er helt let. Til tider ligefrem konfliktfyldt.


 
Det er derfor afgørende, at personalet føler sig klædt på til at tage hul på de svære emner. Men hvordan forbereder man sig til samtalen og hvordan skal man tackle de mange følelser, meninger og spørgsmål?


 
Læge Vibeke Manniche giver gode råd om den svære samtale, og hvordan den kan gøres til den befriende samtale. Bland en smule af lægens autoritet med pædagogens empati og den rette cocktail er mixet.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 


Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio