Diagnoser på godt og ondt (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Diagnoser på godt og ondt (Foredrag)

Diagnoser har i mange situationer overtaget almindelige livsomstændigheder.

 

  • Nu er man ikke længere trist og ked af det, men har en depression.
  • Når vi har særligt travlt, er vi stressede.
  • Barnet er ikke alene uroligt men har ADHD

 

Listen over diagnoser er lang – men hvad betyder det for os og for samfundet?

 

Bestil et  lærerigt foredrag med fokus på diagsnosesamfundet. 

Du får viden om diagnosernes betydning for rette behandling og indsats, men også hvordan man skelner mellem alvorlig og reel sygdom og ”mode-diagnoser”. 

Hvad er ret og vrang - hvorfor er det alene læger, som kan og skal stille diagnoser? 

En diagnosen kan være såvel afklarende som en sovepude for den enkelte, for de pårørende og for omgivelserne. Diagnoser er som et tveægget sværd, og det er en balancegang, hvor borgeren, forældrene eller sagsbehandleren kan blive blændet af diagnosen. Ligesom diagnosen kan komme til at fylde for meget også hos dem der måske ikke ”fortjente” en diagnose, men blot gennemlevede en vanskelig periode i livet.

Samfundsmæssigt kan de mange diagnoser have stor økonomisk betydning, da de i en del tilfælde udløser forskellige ydelser, herunder sygedagpenge, merudgifter osv.

Som fagperson med kontakt til borgerne - såvel børn, voksne og ældre - er det vigtigt at kende og forstå de mest almindelige diagnoser for at kunne bistå og vejlede den enkelte.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og ph.d. i socialmedicin. Hun har stor indsigt i sundhed hos børn såvel som voksne og ældre, somatisk sygdom, kostens og søvnens rolle, forebyggelse m.m. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række publikationer om sundhed hos børn og voksne og underviser ofte i emner inden for sundhed og samfund på både kurser og konferencer.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)