Ensomhed (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Ensomhed (Foredrag)

De fleste oplever ensomhed og perioder med mindre social kontakt på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men får ensomheden og den sociale isolation lov at bide sig fast, kan det føre til både fysisk og psykisk sygdom. Det gælder både for unge og ældre. 

Ensomhed og social isolation udgør en alvorlig trussel mod vores helbred og koster årligt samfundet millioner af kroner. Få den nyeste viden på området og tæt indblik i effektiv forebyggelse og behandling. 

Nyere forskning slår fast, at effekterne af svage sociale relationer kan være lige så skadelige for vores helbred som eksempelvis rygning og forhøjet blodtryk. Faktisk viser undersøgelser, at ensomhed kan forøge risikoen for en for tidlig død med hele 14%. Omvendt kan et stærkt socialt netværk også gøre, at vi kommer os hurtigere efter sygdom. 

Men hvad siger forskningen om ensomhed? Hvordan måler vi på problemet, hvem er særligt udsat og hvilke typer af forebyggelse og behandling er de mest virkningsfulde? 

Læge Vibeke Manniche giver indblik i den nyeste forskning på området, fakta om ensomhedens helbredsmæssige konsekvenser samt ikke mindst forslag til konkrete tiltag. 

Bestil et spændende og højaktuelr foredrag.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Alt du skal vide - Ønsker til mine efterladtePris: 0,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og ph.d. i socialmedicin. Hun har stor indsigt i sundhed hos børn såvel som voksne og ældre, somatisk sygdom, kostens og søvnens rolle, forebyggelse m.m. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række publikationer om sundhed hos børn og voksne og underviser ofte i emner inden for sundhed og samfund på både kurser og konferencer.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)