Foredrag - -/- i hele landet

Forstå lægelige oplysninger bedre (Foredrag)

Hvad skal man som sagsbehandler holde særligt øje med i de lægelige papirer? Hvad betyder det fx med rodtryk? Hvorfor spiller overvægt så betydelig en rolle, når funktionsevnen skal beskrives? Hvad betyder ´Tilstanden stationær´ ud fra et lægeligt synspunkt egentlig?

Altsammen og meget mere vil blive gennemgået på dette foredrag, så at sagsbehandleren efterfølgende bliver bedre til at forstå de lægelige papirer, herunder ikke mindst vurdere samlet ud fra disse. Samt få stillet de rette spørgsmål.

Vi kommer ind på:

  • Forståelsen af lægelige oplysninger
  • Uddybning af ´tilstanden stationær´
  • Skånehensyn og forståelsen heraf
  • Hvordan man lægeligt skelner mellem alvorlige og mindre alvorlige sygdomme
  • Psykiatriske sygdomme - svære og mindre svære
  • Hvad skal man holde øje med ved rygsygdomme og hvad betyder rodtryk? Hvad med neurologiske forhold
  • Hvorfor spiller overvægt en vigtig rolle for funktionsevnen?
  • Indhentning af rette attester - uden stillingtagen til sociale forhold

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)