Chikane og mobning på nettet (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Chikane og mobning på nettet (Foredrag)

Få et kursus eller foredrag hos jer selv med net-ekspert og journalist Abelone Glahn.

 

Flere ansatte oplever at blive hængt ud på nettet af utilfredse borgere, patienter, eller kunder - med alvorlige konsekvenser for både den enkelte og for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

 

Det er arbejdsgiverens ansvar at beskytte medarbejderne mod chikane, også uden for arbejdstiden. Men ofte kommer man for sent ind i sagerne, måske først efter, at en medarbejder er gået ned med flaget. Måske ligefrem blevet sygemeldt.

 

Alle arbejdspladser bør have en beredskabsplan for digital chikane. Som træder i kraft samme øjeblik, som en medarbejder elle afdeling udsættes for netchikane. På samme måde som arbejdspladsen har et beredskab, der øjeblikkeligt går i gang, når en medarbejder trues fysisk eller udsættes for vold.

 

På dagen kommer vi ind på hvad en handleplan bør indeholde, og hvordan man kan sikre på arbejdspladsen, at Arbejdsmiljøloven overholdes også på dette punkt.

 

Abelone Glahn beskriver fakta, rejser dilemmaer, fortæller om den lovmæssige baggrund og inviterer til diskussion om, hvordan man kan håndtere netchikane, forebygge det på arbejdspladsen og ikke mindst sikre, at medarbejderne ikke går ned med flaget, når netchikanen rammer.

 

Dagen består af en vekslen mellem fakta, cases, gruppeøvelser samt fælles diskussion.

 

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Abelone Glahn Kommunikationsrådgiver

Abelone Glahn rådgiver om opbygning og drift af netværk og praksisfællesskaber i foreninger, organisationer og virksomheder. Hendes speciale er cyberchikane og virtual communities. Abelone arbejder tillige med virtuel rekruttering, employer branding på nettet og det virtuelle aftryk på nettet.[OPDEL]

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)