KOL - og den sidste levetid - (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

KOL - og den sidste levetid - (Foredrag)

Få indblik i KOL-patientens særlige behov og gør den sidste levetid tryg for både patient og pårørende. Hjælp KOL-patienter bedst muligt gennem det barske sygdomsforløb.

40 – 50.000 danskere lider af rygerlunger eller Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL). Det kan være i svær eller meget svær grad. Heraf lever mange med både meget invaliderende symptomer samt alvorlige psykiske og sociale problemer.

En hverdag præget af usikkerhed og bekymring

Når man lever med en livstruende sygdom som KOL, bliver det hverdagskost at skulle forholde sig til de mange ændringer, sygdommen medfører og til, at døden rykker tættere på. At leve et godt liv på de dystre præmisser kan være en stor udfordring - både for den syge og de pårørende.

Når det kommer til symptomer, kan KOL, i den sidste del af livet, sammenlignes med lungekræft. Alligevel er der langt færre palliative tilbud til KOL-patienter end til lungekræftpatienterne. Mange blandt plejepersonalet er rådvilde og famler sig til tider frem i blinde.

Foredraget giver dig ny viden og gode værktøjer og retningslinier til jeres fortsatte indsats.

Hospicesygeplejerske, Helle Vibeke Thorsted giver dig forståelse for den døende KOL-patients helt særlige behov og redskaber til, hvordan de bedre imødekommes. Helle Thorsted har skrevet den populære pjede “De sidste levedøgn”.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder. I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)