Foredrag - -/- i hele landet

Nudging i sagsbehandlingen - foredrag

Med 'nudging' får I helt nye muligheder for at hjælpe borgerene til at handle til fordel for både sig selv og omgivelserne.

Hør om de mange muligheder, du som sagsbehandler har med nudging. Vores ekspert guider til brug af metoden i jeres praktiske hverdag og giver råd til håndtering af problemer i jeres eget arbejdsfelt.


Borgerne handler ikke altid, som vi synes, at de burde.  Det er nærliggende at skyde skylden på manglende opdragelse eller manglende motivation, men realititen er ofte en helt anden. Og adfærden kan tit ændres med lethed. Ved et kærligt puf i rette retning.


Nudging - når gode råd er billige


Borgerne vil som oftest gerne handle til både eget og andres bedste. Det er bare ikke altid, at de gode intentioner føres ud i livet. Men bare et lille puf eller ”nudge” kan ændre de dårlige vaner nok til at gøre en forskel – uden stort set at koste noget.


Nudging handler kort sagt om at finde simple løsninger på problemerne – når andre tiltag har givet fortabt.

Forstå borgernes adfærd og nudging i praksis.
Foredraget indfører dig i nudgingens principper, metoder og planlægning og der vil være god mulighed for få sparring til jeres aktuelle problemstillinger undervejs.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker.

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)