Undgå fejlmedicinering (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Undgå fejlmedicinering (Foredrag)

Er du også bange for at lave medicinfejl?

Bestil et spændende og nødvendigt foredrag/kursus og hør, hvad I kan gøre for at beskytte borgerne mod medicinfejl. Nedsæt markant risikoen for at give borgerne den forkerte eller slet ingen medicin.

I lærer gennemprøvede metoder inden for bl.a. medicinscreening, –administration og dispensering samt kombination af medicin. Undervisningen giver jer praktisk anvendelige redskaber, som I kan tage i brug i jeres hverdag med det samme.

Også utilsigtede hændelser tages op og I får råd og vejledning til, hvordan de konkret bør håndteres.

Foredraget/kurset bygger på de nyeste og mest afprøvede metoder, praktiske øvelser og træning, diskussion og refleksion. Alt sammen noget, der vil gøre, at I kan føle jer sikre, når I skal have ansvar for medicinen til jeres borgere.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker.Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
  • -/-
  • Hele landet
  • Ingen forplejning
  • Ansatte i demensplejen, Ansatte i ældreplejen, Ansatte på dags- og aktivitetscentre, Ansatte på rehabiliteringscentre, Sosu-assistenter/hjælpere, Sygeplejersker
  • Sundhed Ældre
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio