Undgå vold og trusler (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Undgå vold og trusler (Foredrag)

Kontakten til pressede og ustabile mennesker kan ende i episoder med trusler og måske endda vold. Lær at foretage den rette risikovurdering og aflæse faresignaler, så du bliver i stand til at nedtrappe situationer, der ellers kunne have fået voldsomme konsekvenser.

Der er tiltagende opmærksomhed omkring vold og trusler i arbejdsmiljøet og bred enighed om, at vold og trusler er uacceptabelt.

Forstå hvad du har med at gøre

Har man adgang til den rette viden om vold og risikovurdering, samt kendskab til basale samtaleredskaber, kan farlige situationer ofte kontrolleres eller helt undgås. Det kræver dog, at man har værktøjer til at aflæse og forstå den vrede, frustration eller aggresivitet, man står overfor.

For det er sjældent, at vold og trusler bare er udtryk for ”dårlig opdragelse” og derfor løses problemet da også kun sjældent alene med irettesættelse eller sikkerhedsforanstaltninger.

Bestil et lærerigt foredrag eller kursus med psykiater, Lars Søndergaard og få hjælp til at undgå de truende situationer eller til at tage kontrollen, hvis de bliver en realitet.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Lars Søndergaard Speciallæge i psykiatri, ph.d.

Som speciallæge i psykiatri har Lars Søndergaard bl.a. arbejdet som overlæge og klinikchef på psykiatriske centre i Region Hovedstaden, Region Skåne og Region Sjælland.Lars har herudover en stor og bredt funderet teoretisk viden og klinisk psykiatrisk erfaring, som bl.a. stammer fra otte års ansættelse ved Justitsministeriets Retspsykiatriske Klinik. Her har han bl.a. udført mentalundersøgelser af personer sigtet for kriminalitet og har siden fortsat dette arbejde i andre dele af landet.I 2007 erhvervede han en Ph.d. grad ved Københavns Universitet med en afhandling om antidepressiv/stemningsstabiliserende medicin og risiko for selvmord. Desuden er Lars kendt som en engageret underviser fra sin ansættelse som klinisk lektor ved Københavns Universitet, ved Speciallægeuddannelsen, Politiskolen, Farmaceutisk Universitet og talrige andre sammenhænge.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio