Kursus - 23/03-2021 i København

Forstoppelse, kost og søvn (København)

Vores kurser er coronavenlige. Vi har små hold og efterlever alle retningslinier. Du kan trygt deltage.

Mange småbørn er generet af forstoppelse. Nogle får ligefrem Movicol. Forstoppelse giver mavesmerter og gør barnet utilpas. Det bliver lettere ked af det, græder og er forpint.

Årsagen til forstoppelse kan handle om forkert kost, for lidt væske, for lidt bevægelse eller for lidt søvn. Ofte en kombination.

Kom til et spændende og lærerigt kursus med læge Vibeke Manniche, hvor hun gennemgår årsagerne til forstoppelse men også konkrete råd, så du kan hjælpe barnet af med forstoppelsen. Helst helt uden brug af fx Movicol.

På kurset får du ny viden om forstoppelse og bliver samtidig opdateret på nyeste viden om barnets kost og effektive søvnråd. Du får også viden om, hvordan du sikrer, at barnet får tilstrækkelig søvn og I undgår konflikter med forældrene. Kort sagt bliver du klædt fagligt godt på, til at kunne hjælpe barnet og rådgive forældrene.

Kurset består af en blanding af fakta, diskussion og cases. Du er også velkommen til at selv at medbringe en anonym case.

Kurset afsluttes med kursusbevis.

2795,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
Lær mere om:
  • Årsager til forstoppelse
  • Kostens betydning
  • Søvnens betydning
  • Bevægelsens betydning
  • Gode og effektive råd
  • Forebyggelse af forstoppelse
  • Medicinsk behandling
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

2795,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
Joomla SEF URLs by Artio