Kursus - 20/04-2023 i Aarhus

Kommunal administration i rottebekæmpelse & håndhævelse (Aarhus)

Der opleves i stigende grad en interesse i rottebekæmpelse hos kommunerne men også øgede administrative krav, som skal være med til at sikre kommunens borgere en fortsat effektiv rottebekæmpelse. 

Betingelser, forvarsler, påbud og selvhjælpshandlinger ved rotteforekomster kræver en stor indsigt i lovgivningen, men også viden omrking hvordan det praktisk gribes an, så det bliver mest skånsomt og effektivt for alle parter.

Med fokus på lovgivningen samt sine praktiske erfaringer fører dagens underviser, Peter Weile, dig igennem emnerne, så hverdagen i den kommunale administration gøres lettere på rotteområdet. På dagen stilles der skarpt på forvarsler, påbud, indskærpelser, selvhjælpshandlinger og håndhævelse, samt hvordan dette udmønstres i praksis. Derudover dykker Peter ned i rottens biologi og adfærd, samt hvilke udfordringer der kan opstå i forbindelse med forebyggelse af rotter. 

Antallet af rotteanmeldelser er steget markant i de seneste år, og med den øgede forekomst af rotter i Danmark, må det samtidig forventes, at der vil opstå flere udfordrene sager i kommunerne. Forebyggelsen af rotter i kommunerne bør derfor spille en mere central rolle i den daglige administration, da en indsats på området kan spare kommunerne både tid og penge.

Kom med til en lærerig dag med rotteeksperten Peter Weile, hvor han klæder dig godt på til autorisationskurset, og du kan at få endnu bedre styr på rotterne! 

Er dette kursus målrettet dig?

Dette kursus er godt egnet til dig, som sidder i den kommunale administration med ansvar for kommunal rottebekæmpelse, eller som arbejder med rottebekæmpelse i praksis. 

Førende rotteekspert Peter Weile deler både ud af sin viden omkring lovgivningen samt lavpraktiske håndtag til at mestre svære situationer. 

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage. 

3998,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 4498,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 20/03-23
Lær mere om:
  • Rottens biologi og adfærd.
  • Forebyggelsen i rottebekæmpelsen. 
  • Lovgivning og praktiske erfaringer inden for dette område.
  • Forvarsler, påbud, indskærpelser og selvhjælpshandlinger samt, hvordan disse udmøntes i praksis. 
  • Håndhævelse i rottebekæmpelsen
Mere Info
Om underviseren

Peter Weile Aut. rottebekæmper og cand.jur.

Peter Weile er uddannet Cand. Jur. fra Københavns Universitet og har mange års erfaring med bekæmpelse af skadedyr. Bag sig har han en lang karriere bl.a. som konsulent i rottebekæmpelse i Miljøstyrelsen. Han har desuden fungeret som kursusleder på autorisationskurser i rottebekæmpelse for Fødevare- og Miljøministeriet. Peter Weile har siden 2002 drevet konsulentvirksomhed, hvor han yder rådgivning til kommuner og private om forebyggelse og bekæmpelse af mus og rotter.

3998,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 4498,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 20/03-23
Joomla SEF URLs by Artio