Konference: Bæredygtig beskæftigelse (Aarhus)
Konference - 12/03-2020 i Aarhus

Konference: Bæredygtig beskæftigelse (Aarhus)

Underviser: (Mød en række af landets førende eksperter på feltet)

Gør en forskel for klimaet og beskæftigelsen!

LIVA Kurser byder velkommen til konferencen 'Bæredygtig beskæftigelse' i Aarhus d. 12. & 13. marts 2020 i Kongressalen, Aarhus Congress Center.

Grøn omstilling stiller helt nye krav til kommunens beskæftigelsesindsats. Men hvordan får vi skabt den nødvendige kobling mellem klimatilpasning og beskæftigelse? Få svarene, og find ny inspiration, når vi mødes i Aarhus d. 12. & 13. marts 2020.

Konferencen ‘Bæredygtig beskæftigelse’ henvender sig til direktører, politikere, ledere, fagfolk og øvrige interessenter på beskæftigelsesområdet. Vi stiller skarpt på klimatilpasning, set med beskæftigelsesbriller, og hvordan man kan få ledige i job og tættere på arbejdsmarkedet. Også når det gælder klimaindsatsen. Bæredygtighed er for alvor sat på dagsordenen, ikke mindst på baggrund af FN’s nye Verdensmål for den bæredygtige udvikling.

Den grønne omstilling er i fuld gang og det åbner op for helt nye jobmarkeder, da efterspørgslen og behovet for arbejdskraft og kompetencer ændrer sig i takt med udviklingen. Nye arbejdsmarkeder er under udvikling, f.eks. inden for vand- og energisektoren.

Cirkulær økonomi og bæredygtige produktioner gør, at mange produktioner med fordel kan hjemtages fra udlandet. Det åbner op for nye muligheder på beskæftigelsesfronten og en helt ændret tankegang ifht beskæftigelsesindsatsen.

Vi sætter fokus på, hvordan og hvorfor vi bør vende blikket mod det nye verdenssyn med alt lige fra indsatsen overfor ledige og uddannelsestilbud til aktivering og nyttejob. Kort sagt, hvordan vi tænker bæredygtighed og lokal forankring helt ind i beskæftigelsesindsatsens hjertekule.

Vel mødt til to spændende dage i krydsfeltet mellem klima, bæredygtighed og beskæftigelse.

Se det spændende program og læs mere om alle underviserne her

3995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Klimatilpasning og beskæftigelsesindsats
  • Den grønne omstilling - nye arbejdsmarkeder og job-typer
  • Cirkulær økonomi og bæredygtig produktion
  • Klimavenlige produktionssystemer og bæredygtig beskæftigelse
  • EU-samarbejder og råd til søgning af EU-midler 
Mere Info
Om underviseren

Mød en række af landets førende eksperter på feltet

Hør de spændende oplæg fra landets førende eksperter på feltet.

3995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)