Kursus - 20/06-2022 i København

Krig og katastrofer i børnehøjde (København)

Når krig og katastrofer rammer, og medierne konstant viser voldsomme billeder af skudvekslinger, mennesker på flugt og dødeligt syge coronapatienter, lægger det kimen til frygt og angst hos mange børn. Flere reagerer med mareridt, skolevægring eller frygt for at forlade forældrene.

Men hvordan skærmer vi børnene mod den evige strøm af nyheder, billeder og skræmmende opdateringer på de sociale medier? Og endnu vigtigere: hvordan taler vi som omsorgsgivere med børnene, så vi skaber ro og mindsker deres bekymringer?

Få indblik i psykolog og ph.d. Silke Stjerneklars viden om angst og bekymringer hos børn samt hendes bedste råd til at håndtere børnenes bekymringer og få hjælp til at navigere i minefeltet af reel information, propaganda og egne ængstelige følelser.

Målgruppe: Alle, der arbejder med børn.

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

3495,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Gode råd til at skærme børn mod den frygtbaserede nyhedsstrøm
  • Viden om, hvad der virker i forhold til at dæmpe børns bekymringer
  • Lær at opdage angst hos barnet 
  • Lær teknikker til at addressere bekymringer hos barnet på en beroligende måde
  • Teori om børns udvikling og evne til at håndtere negative nyheder
Mere Info
Om underviseren

Silke Stjerneklar Psykolog

Silke er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2013, og har efterfølgende taget en ph.d. inden for klinisk børnepsykologi. Hun har primært beskæftiget sig med terapeutisk behandling af børn, unge og familier, med speciale i angstlidelser. Silke er certificeret Cool Kids-behandler og har en to-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi til børn og unge. Igennem en længere årrække har Silke været ansat som klinisk psykolog på Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge, Aarhus Universitet. Silke arbejder nu med udredning og behandling af spiseforstyrrelser i børne- og ungepsykiatrien i Skejby. Endvidere er hun supervisor i Angstforeningen, ekstern underviser på Cool Kids Certificeringsuddannelsen ved Aarhus Universitet og hyppig foredragsholder ved diverse events og arrangementer, herunder bl.a. ved Folkeuniversitetet og Psykiatrifonden.

3495,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio