Kropssprogets ABC (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Kropssprogets ABC (Foredrag)

Kropssproget fortæller mere end ord - men hvad fortæller det helt præcist?

Dette oplæg/kursus  lærer jer at aflæse kropssproget.

Du kender det sikkert godt selv. Der hvor du føler, du bliver set, anerkendt og forstået - der yder du mere. Når du kan læse andres kropssprog og præcist ved, hvad signalerne betyder, så har du lettere ved at imødekomme deres behov. Derved stiger arbejdsglæden, motivation og sygefraværet mindskes. Når du selv signalerer et imødekommende kropssprog, så bliver det lettere for dig at motivere andre positivt, kommunikere præcist og komme hurtigere til bedre resultater. 

Vi kommunikerer først med kropssproget og så kommer ordene!

Det er kun igennem de sidste 10% af vores tid som art her på jorden, at vi har haft det talte sprog. Før det kommunikerede vi udelukkende igennem ansigtsudtryk, lyde og kropssprog. Det er stadig det, vores hjerne tager ind FØR ordene!

Bogstaverne i Kropssprogets ABC!

Kurset giver dig indblik i de 7 grundfølelser i ansigtet, som ser ens ud overalt i verden. Samt de 15 universelle signaler fra kropssproget. De ser ens ud. Lyder ens. De sætter en fysisk funktion i gang i krop og hjerne. Vi kan kalde det grammatikken, for at blive i metaforen. Når du kender bogstaverne og grammatikken bag kropssproget, så kan du læse enhver historie, der udfolder sig foran øjnene på dig. Uanset hvilket sprog der bliver talt!

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Lær mere om:
  • Hjernens opbygning
  • Hvad din hjerne scanner efter og hvorfor
  • Forskellen på mænd og kvinders hjerne
  • De 7 universelle ansigtsudtryk
  • De 15 universelle kropsprogs signaler
  • Hvordan du aflæser et håndtryk
  • Hvordan du aflæser ansigtsudtryk og kropssproget
  • Hvordan du bruger dit eget kropssprog til positiv indflydelse
Mere Info
Om underviseren

Pernille Slot Specialist i kropssprog

Pernille Sloth har siden 2007 specialiseret sig i Non verbale signaler. Alt det vi siger ... helt uden ord! Hun har undervist både private og offentlige virksomheder - både i Danmark og resten af Europa. Pernille er den første danske kvinde, der har taget uddannelsen FACS (Facial Action Coding System). Hun er uddannet NLP Trainer af Dr. Bandler fra USA og har taget sin grunduddannelse og stået i mesterlære v. Henrik Wenøe fra Acuity World i Holte.Hun har sidenhen udviklet sin egen uddannelse inden for aflæsning af ansigtsudtryk og kropssprog - TRUTH SPOTTER®.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)