Kursus - 27/10-2022 i Aarhus

Alfabetleg og kropslig hukommelse hos børn (Hotel Oasia i Aarhus)

Dette spritny, praksisorienterede kursus med forfatter og foredragsholder Lotte Salling lærer dig at gøre det både sjovere og nemmere for små børn at møde sproget og skriftsproget.

På kurset præsenteres du for en række spændende og kreative sansemotoriske aktiviteter, der styrker både sprog, fællesskab, læring og selvværd hos de små. Aktiviteterne er særligt en fordel for børn, der falder bagud sprogligt i forhold til kammeraterne, som bl.a. tosprogede børn og børn med generel koncentrationsbesvær.

Kurset baserer sig på den seneste ny viden på området, der fastslår, at nye ord og ny viden huskes langt lettere, når vi inddrager leg, rytmik og bevægelse i aktiviteterne.

Kursusdagens indhold
På kursusdagen eksperimenterer vi med at sende ord, bogstaver, remser og historier igennem kroppen og legen. Aktiviteterne, vi arbejder med, kan være rytmiske og legende, men også rolige og stillesiddende. Når vi kombinerer sproget med sanselige oplevelser, styrkes børnenes opmærksomhed og læringsmotivation ligesom det har en masse andre positive effekter.

Teori og eksempler krydres med mulighed for afprøvning af øvelser, bl.a. i mindre grupper.

Kurset vil særligt tage udgangspunkt i Lotte Sallings nyeste bøger. Af nyere titler kan nævnes:”Alfabet Atlet”,”Tal Atlet”,”En fugl i hånden”,”Stjernestunder”,”Rappe-Skraldebogen”,”Ka’meler grine?”,”Hoved og hale”, “Rim, rollinger og rutiner”(udkommer efterår 2022).

Der er morgenmad fra kl. 09.00.
Der er kursusstart først fra kl.9.30.
**** BEMÆRK NY ADRESSE: Kurset afholdes på Hotel Oasia i Aarhus (tidligere Helnan).

Tilmelding og fuld forplejning
Grundet stor efterspørgsel foregår tilmelding efter først-til-mølle princippet. Book din/jeres plads allerede i dag.

I kursusprisen indgår en lækker økologisk frokostbuffet, eftermiddagskage, frisk frugt samt fri vand, kaffe og the.

OBS. Vi kommer gerne ud til jer og holder foredraget. Kontakt venligst vores kundeservice på 3110 7070 eller kontakt os via mail på kontakt@livakurser.dk for nærmere information og få et godt tilbud.

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Små og større børns sproglige udvikling
  • Idéer til nye sansemotoriske aktiviteter
  • Samspillet mellem sanserne, den kropslige hukommelse og sprogindlæring hos småbørn
  • Hvordan du gør det sjovt og nemt at lære nye bogstaver og ord for de små
Mere Info
Om underviseren

Lotte Salling Forfatter og psykomotorisk terapeut

Lotte Salling er psykomotorisk terapeut, forfatter og foredragsholder.Hun har 25 års erfaring med undervisning og sprogprojekter og har gennem tiden arrangeret en bred vifte af sprogprojekter på flere hundrede institutioner, skoler og biblioteker landet over.Lotte er ekspert inden for sit felt og er forfatter til over 40 bøger og fagbøger til sprogstimulering af børn. Blandt titlerne er 'Aktive fortællinger, rim og remser', 'Spring sproget frem', 'Leg sproget frem', 'Fagter og grimasser', 'Snakkepakker' og 'Lyt til løven - yogaremser for børn'. Hun er aktuel med det digitale projekt "Stille stunder", som udkommer i sommeren 2019 samt den nye bog "Tal-atlet", som udkommer i efteråret 2019. 

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio