At være pårørende i et palliativt forløb (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

At være pårørende i et palliativt forløb (Foredrag)

Flere danskere skal fremover plejes og måske endda dø i eget hjem. Undersøgelser viser også, at patienter med livstruende sygdomme oftest ønsker at dø hjemme.

 

Der er derfor i høj grad behov for at fokusere på, hvordan tiden i eget hjem kan blive så god som muligt, og hvordan trygheden i forhold til den palliative indsats i eget hjem kan blive så stor som mulig. Tryghed både hos patienten og de pårørende.

 

Indsatsen for pårørende indgår som et væsentligt element i den palliative indsats.

 

God inddragelse af pårørende øger både livskvaliteten for den syge og de pårørende, og kan også føre til at behovet for professionel hjælp mindskes. De pårørende er en væsentlig ressource for den syge i det palliative forløb. De pårørende er ofte vigtige personer i den syges liv og sygdomsforløb, men også selv målgruppe for en lindrende indsats.

Pårørende er selv i stor risiko for at bukke under og opleve stor belastning under sygdomsforløbet, men de har ofte svært ved at bede om hjælp. Bliv klædt på til at støtte de pårørende endnu bedre, hvilket ikke alene gavner den døende, de pårørende men også aflaster personalet.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder. I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)