Kursus - 17/11-2021 i Aarhus

Belys kontrolsagen korrekt med sundhed.dk (Aarhus)

Sundhed.dk er et effektivt og korrekt værktøj, når kontrolsagen skal belyses lægeligt. Gennem det sidste år er stort set alle danskere blevet bekendt og fortrolig med sundhed.dk.

Kom til et kursus som stiller skarpt på:

- Hvordan kontrolenheden sikrer korrekt lægelig dokumention

- Hvordan kontrolenheden bruger sundhed.dk effektivt og korrekt

- Hvordan borgerens retssikkerhed sikres undervejs

Sundhed.dk byder på et væld af muligheder, når sagerne skal dokumenteres lægeligt – muligheder som kontrolenheden i langt større grad kan gøre brug af.

Via sundhed.dk kan kontrolenheden få gratis, lægelig dokumentation. Omgående. Det betyder, at sagen dokumenteres korrekt lægeligt og borgerens retssikkerhed styrkes. Dyre lægeattester med lang ventetid kan typisk helt undværes.

For kontrolenheden er arbejdet med borgere, på f.eks. kontanthjælp og sygedagpenge, ofte udfordret af lægelige forhold. Kontrolenheden skal afklare, om de lægelige oplysninger stemmer overens eller, om der er diskrepans i sagerne. Måske er borgeren ligefrem uretmæssigt på fx sygedagpenge eller anden ydelse.

Ved sager om fejludbetalinger eller socialt bedrageri er det ofte netop lægelige forhold som afslører, at tingene ikke stemmer overens. Få sparring til, hvordan du som kontrolmedarbejder med simple tiltag kan få belyst sagerne korrekt lægeligt og få dokumentation for om borgeren har oplyst korrekt eller om der er diskrepans i sagerne. 

På kurset er du også meget velkommen til at tage anonymiserede sager med som eksempel på sager, hvor lægen kan uddybe hvordan rette lægelige dokumentation indhentes.

Efter kurset vil du som kontrolmedarbejder være endnu bedre klædt på til at indhente den rette lægelige dokumentation – og dermed sikre såvel korrekt sagsbehandling som borgerens retssikkerhed.

Dagen byder på gode værktøjer til kontrolmedarbejderens effektive brug af sundhed.dk. 

Læge, Ph.d., Vibeke Manniche tager udgangspunkt i den daglige praksis og bruger desuden masser af relevante og spændende eksempler. 

Kurset henvender sig til alle kontrolmedarbejdere og undervisningen veksler mellem oplæg, drøftelser og casebaserede plenumdiskussioner. 

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 11/10-21
Lær mere om:
  • Hvordan kontrolenheden sikrer korrekt lægelig dokumention
  • Hvordan kontrolenheden bruger sundhed.dk effektivt og korrekt
  • Hvordan borgerens retssikkerhed sikres undervejs
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun henter bl.a. sin viden fra sine mere end 17 års erfaring som lægekonsulent og har særlig stor indsigt i emner som lægelig dokumentation, arbejdsmarkedstrivsel, somatisk sygdom, forebyggelse, sygefravær, skånehensyn, simulation og arbejdsevne.Vibeke Manniche underviser ofte om disse emner på både kurser og konferencer.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 11/10-21
Joomla SEF URLs by Artio