Kursus - 25/04-2024 i Aarhus

Bliv voksen søvncoach - 2 dage (Aarhus)

Søvn har stor betydning for vores sundhed, trivsel, overskud, arbejdsglæde og humør. Alligevel bliver søvnen ofte ikke prioriteret højt nok. Det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis man ikke sover nok. Både når det kommer til privatlivet og arbejdslivet.

Faktisk føler 4 ud af 10 sig ikke udhvilede, når de vågner. Nogle spekulerer på arbejdet eller helbredet, andre på familien eller måske på økonomien. På kurset 'Bliv voksen søvncoach' giver vi dig den nødvendige viden om søvn og hyppigt forekommende søvnproblemer - og ikke mindst værktøjerne til at afhjælpe dem. Kurset er udviklet til dig, som gerne vil bistå andre, eller eksempelvis lægehusets patienter, i at opnå en god søvnrutine.

Du får et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for vores velbefindende, helbred og livsglæde samt redskaber til at rådgive andre. Som Søvncoach bliver du klædt på til at vejlede i søvn generelt og til at tage fat på hyppigt forekommende søvnproblemer. Kurset finder sted over 2 dage. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde, og kurset afsluttes med et kursusbevis.

 

Underviser Vibeke Manniche (læge, ph.d.) er ekspert på søvnområdet. Hun har undervist og rådgivet om søvn i mange år og har udgivet en lang række bøger og pjecer om god søvn og søvnhygiejne hos børn, voksne og ældre. Vibeke Manniche er netop aktuel med håndbogen  "Sov godt - din vej til bedre søvn".

 

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kurser om emnet hos jer selv. Kontakt vores kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser. 

7390,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for vores trivsel og sundhed
  • Søvnens store betydning ved alvorlig sygdom og ikke mindst helbredelse
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer - hvorfor opstår de og hvordan tackler vi dem?
  • Udfordringer ved aften- eller natarbejde og gode råd hertil
  • Gode og effektive søvnråd
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert og har stor viden om søvnens betydning for vores trivsel, arbejdsevne og generelle sundhed. Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer landet over og er desuden forfatter til flere bøger og pjecer om både børns og voksnes søvn.

7390,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio