Kursus - 10/04-2024 i København

Børn med ondt i psyken (København)

Har I børn, som du er bekymret for - børn som virker triste, indelukkede eller angste? Børn, der ikke trives? Så kom til en lærerig dag med læge Vibeke Manniche, hvor du både bliver klogere og får konkrete håndtag, som du kan bruge i hverdagen.

Hver sjette barn under 10 år har et psykisk helbredsproblem. Det viser ny rapport fra ”Vidensråd for Forebyggelse”. Sådanne helbredsproblemer kan være angst, ADHD, autisme eller depressionslignende symptomer.

Alt for mange børn går for længe med symptomer, uden at de opdages. Jo tidligere de psykiske helbredsproblemer opdages, jo hurtigere får barnet den rette hjælp til at blive frisk igen. Alternativt forværres problemerne og de risikerer at få meget stor betydning for barnets skolegang, uddannelse og livskvalitet.

Kom til en spændende dag, hvor læge Vibeke Manniche forklarer de forskellige psykiske udfordringer og klæder dig på til at opfange barnets signaler. Herudover hører du om de aktuelle behandlingsmuligheder.

På dagen bliver der også mulighed for at drøfte anonymiserede cases og eksempler. Dagen veksler mellem fakta, drøftelser og cases.

Du kan opnå rabat ved køb af flere pladser ved at skrive til kontakt@livakurser.dk med det antal pladser, I ønsker. Vi vender tilbage med en god rabat.

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

Vær opmærksom på, at vi gerne afholder dette kursus målrettet jeres egen arbejdsplads og faggruppe. Kontakt vores kundeservice på mail kontakt@livakurser.dk eller tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

 

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 09/03-24
Lær mere om:
 • Faresignaler ved psykisk belastning
 • Symptomer ved angst, ADHD, autisme og depression
 • Autisme og symptomer
 • Behandling og gode råd
 • Din hjælp til barnet
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Mere Info
 • 10/04-2024
 • 09:00-15:30
 • LIVA Kursuscenter
 • Fuld forplejning
 • Børnehaveklasseledere, Børnehavepædagoger, Dagplejepædagoger, Familieplejekonsulenter, Familieterapeuter, Familievejledere, Lærere, Plejefamilier, Pædagoger, Pædagogiske assistenter, Pædagogiske ledere, SSP-konsulenter, Sundhedsplejersker, Sundhedsvejledere, Ungerådgivere
 • Børn & Unge Det sociale område Sundhed
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som smitsomme sygdomme, børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Alt om barnet', 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog".

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 09/03-24
Joomla SEF URLs by Artio