Kursus - 17/04-2024 i Aarhus

Den gode leder (Aarhus)

Vil du gerne være en endnu bedre leder? Er din dør for lukket? Eller for åben? Føler du dig slidt som leder? Ønsker du at blive endnu bedre? Så kom til dagens kursus ”Den gode leder”.

På kurset ”Den gode leder” tages der fat på såvel din ledelsesret som ledelsespligt. Hvilke krav der stilles til den gode leder og del-elementerne heri.

Vi kigger ind i lederens rolle, når det gælder at sikre ”produktionen” - altså arbejdspladsens grundydelser. Men også lederens vigtige rolle, når det gælder arbejdsmiljøet. Både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Herunder lederens egen trivsel.

Lederens egen præmis og vilkår bliver også berørt, samt hvordan du som leder henter energi til at forblive en god leder. Lederens egne behov for at blive vejledt og ledt, samt ikke mindst behovet for ledelsesmæssig sparring.

Emner som sygefravær, mobning og brok bliver også en del af dagens fokus. Det samme gælder nudging, som kan bruges som et effektivt ledelsesmæssigt redskab.

Har du brug for at pift til dit lederskab? En opmuntrende dag? Fornyet energi? Så tilmeld dig ”Den gode leder”. Kurset henvender sig til såvel erfarne som nye ledere.

Underviseren er den erfarne leder og læge Vibeke Manniche. Vibeke har mange års erfaring i såvel ledelsesmæssig sparring som undervisning. Indenfor alle facetter af lederskab.

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 01/04-24
Lær mere om:
  • Ledelsesret
  • Ledelsespligt
  • Lederens trivsel
  • Nudging som redskab
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og Ph.d. Herudover er hun direktør i LIVA Group og har mange års erfaring som leder. Vibeke er en populær og engageret underviser, ligesom hun har helt unikt kendskab og indsigt i sygefravær.

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 01/04-24
Joomla SEF URLs by Artio