Den multietniske arbejdsplads: mangfoldighed og rummelighed på arbejdet (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Den multietniske arbejdsplads: mangfoldighed og rummelighed på arbejdet (Foredrag)

Internationale vandringer og derved etnisk mangfoldighed og multikulturalitet har aldrig været så store som nu. Etnisk mangfoldighed skaber både positive og negative udfordringer for samfundet, f.eks. i form af kulturel berigelse, nye økonomiske muligheder, sociale konflikter, negative holdninger eller en omdiskuteret pres på velfærdstaten.

Etnicitet er et kompleks emne, hvis forståelse kræver et bredt perspektiv. En tilgang, der omfatter såvel det store billede på landets niveau og den nyeste viden på området om de multikulturelle og de sociale dimensioner, som vi hver især møder i vores hverdag – f.eks. på arbejdet eller når vi skal hjælpe flygtninge i arbejde. 

Oplægget tager udgangspunkt i eksisterende viden om etniske minoriteter og de daglige udfordringer som en sådan etnisk mangfoldighed medfører. Gennem korte oplæg og eventuelle workshops vil vi skabe et trygt og inklusivt rum, hvor der er plads til åbne og ærlige diskussioner om både fordomme, reelle udfordringer samt nye perspektiver på emnet.

OPlægget/kurset retter sig mod alle, der gerne vil danne sig et bredt og grundlæggende billede om etnicitet, og dem, som enten skal hjælpe flygtninge godt til rette på arbejdsmarkedet eller gerne vil øge egen arbejdsplads rummelighed for forskellighed og gensidig kulturel forståelse.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Cedric Gorinas Ph.d. i samfundsøkonomi

Cedric Gorinas er ph.d. i samfundsøkonomi og har forsket i en årrække i marginaliserede grupper med speciale i etniske minoriteter, kriminelle og voldsofre. Derudover underviser Cedric i mindfulness og yoga, og han hjælper personer individuelt og i teams med at frigøre deres potentiale og unikhed i deres arbejde.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)