Kursus - 25/01-2023 i Aarhus

Den svære samtale (Aarhus)

Svære samtaler bliver ofte udskudt eller giver anledning til søvnløse nætter. Med god forberedelse og særlige fif kan den svære samtale vendes til en ofte befriende samtale. En samtale hvor man får tingene sat på plads og ikke mindst sat en fremadrettet kurs.

Den svære samtale kan handle om alt fra en medarbejder som rammes af alvorlig sygdom, en borger/kunde som klager eller noget helt tredje. Det der synes svært for den ene synes let for en anden – og omvendt. Dog har alle samtaler, som de af en eller anden grund synes er særlige svære og udfordrende. At man tidvist frygter svære samtaler kan skyldes, at man er konfliktsky, bange for at blive følelsesmæssigt påvirket, rødme, sitre, blive vred eller måske græde.

Svære samtaler kan blive lettere – og måske ligefrem befriende – hvis de planlægges korrekt. Ved at sikre rette rammer, afklaring af mødets indhold og ikke mindst være forberedt gøres den langt lettere og mere overskuelig. For alle mødets parter. Ikke kun dig som har indkaldt til mødet.

Selv om du fra starten måske ikke er vild efter de svære samtaler, kan svære samtaler læres og gøres lettere.

Læge Vibeke Manniche giver gode råd om den svære samtale og hvordan den kan gøres til den befriende samtale. Hun giver dig redskaber til at planlægge og gennemfører selv meget svære samtaler på en måde, så de bliver langt lettere og overkommelige.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/12-22
Lær mere om:
  • Kommunikation og samtale
  • Rammen omkring svære samtaler
  • professionalisme og følelser
  • Håndtering når en samtale pludselig ændrer sig og måske bliver truende
  • Klager og håndtering af disse
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og Ph.d. Herudover er hun direktør i LIVA Group og har mange års erfaring som leder. Vibeke er en populær og engageret underviser, ligesom hun har helt unikt kendskab og indsigt i sygefravær.

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/12-22
Joomla SEF URLs by Artio