Kursus - 03/01-2022 i København

Det gode forældresamarbejde - et arrangement for medarbejdere i dagsinstitutionerne (kan bookes alle dage i 2022)

Synes du, at det nogle gange er forældrene til børnene i din daginstitution, der er urimelige? Eller at du ikke er enig i, hvordan forældrene bør håndteres? Kunne du tænke dig – sammen med dine kollegaer - at blive bedre til at håndtere vanskelige forældre og deres børn, så læs nærmere:

Metoden er forumspil. Det er kreativt, improviserende og uhyggeligt lærerigt! Spillet er som et spejl på hverdagens udfordringer og har fokus på at forbedre dialogen med de undertiden besværlige forældre. Under arrangementet guider foruminstruktøren dig og dine meddeltagere ved at stille inspirerende spørgsmål, der gør dig klogere på det gode forældresamarbejde i praksis. Det er alt andet end kedeligt! Ikke mindst, fordi du selv er aktiv. Deltagerne skal selv være med til at opbygge små virkelighedsnære spil under kyndig vejledning af en foruminstruktør der har arbejdet med sådanne situationer igennem 20 år.

Forumspillene er virkelighedsnære cases fra din dagligdag på jobbet, der vises og bearbejdes af dig og dine kollegaer. Sammen tænker hele gruppen af deltagere i nye løsninger på det, der vises og kommer med forslag til forbedringer. Det er handlingsorienteret så deltagerne får relevante og praksisnære løsninger med hjem. Din mening har og får betydning, når det er forumspil.

Foruminstruktør, forfatter og foredragsholder Peter Frandsen lærer dig at gøre det både sjovere og nemmere at stå stærkt i mødet med forældrene. Han har skrevet bogen ”Forumspil med Flow”, (udgivet 2019).

Udbytte:
   - Du får nye synsvinkler på kendte situationer
   - Sammen med de andre finder du løsninger og muligheder i konflikter
   - Kreativ problemløsning med nogle af hverdagens udfordringer
   - Opbygning af en fælles platform og dermed åbning for større forståelse af både forældre og kollegaers synspunkter
   - Du vil opnå større sikkerhed til forældresamtaler

Andre deltagere har sagt:
”Det er stærkt, når man skal afprøve sine egne forslag.”
”I hverdagen ligger kimen til de store forandringer, vi skaber i fremtiden!”
”Med enkle redskaber kan man ændre processen totalt!”
”Det var så morsomt, at jeg ikke vidste, om jeg skal grine eller græde.”

Konceptet er afprøvet i mere end 20 år og Forumteatret har i den periode leveret forestillinger til bl.a. Undervisningsministeriet, det tidligere Integrationsministerium, KL, Mærsk, en lang række daginstitutioner, erhvervs- og produktionsskoler m.fl.

Kast ankeret ud efter en spændende oplevelse, hvor der er garanti for nye indsigter!


Tilmelding, kursussted og forplejning
Arrangementet varer 3,5 timer (prisen øges ved tilkøb af flere timer). Arrangementet vil foregå på jeres lokation ud fra den gældende pris – vi aftaler en velegnet dato i fællesskab. Vi arrangerer også en anden lokation, hvis I ønsker dette. Bemærk, at den nedenstående pris alene inkluderer afholdelse ude hos jer.

Bemærk venligst, at forumspilsforestillingen kun tilbydes til én daginstitution/personalegruppe.
Kontakt os på 3110 7070 eller via mail på kontakt@livakurser.dk

Tilmelding kræver min. 6 deltagere for oprettelse og bookes samlet som afdeling/institution.
Book jeres pladser allerede i dag!

I kursusprisen indgår en lækker frokost, eftermiddagskage, frisk frugt samt fri vand, kaffe og the.

Pris
22.500 ex. moms. samt kørselstillæg efter Statens takster, inkl. fuld forplejning.

22500,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Mere Info
Om underviseren

Peter Frandsen Foruminstruktør

Peter har bred undervisningserfaring og baggrund i at være facilitator. Han har været en del af gruppeteatret Ildfolket (1981-1985). Peter har desuden i en periode på 10 år undervist i kommunikation og undervisnings-differientering (1990-2000), bl.a. ved amtscentraler i hele landet for lærere, specialundervisere og ledere. Han har en dramapædagoguddannelse (1989) og en erhvervsdiplomlederuddannelse (1995). Fra 2003 uddanner og certificerer han foruminstruktører.

22500,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio