Det Store Bedrag (Aarhus)
Kursus - 22/08-2022 i Aarhus

Det Store Bedrag (Aarhus)

Premiere på satireshow med Vibeke Manniche

Mandag d. 22.8.22 kl 19-21

I det nye satireshow med Vibeke Manniche tager lægen fat på coronakrisens store bedrag. På humoristisk vis og med satiriske svirp tager Vibeke Manniche fat på de ubegrundede nedlukninger, mundbind, massakren på mink, pressens skeløjede censur, regeringens mange bedrag - og ikke mindst en magtfuldkommen statsministers bluf af befolkningen samt enestående evne til at få en hjernevasket befolkning til at gå i takt.

Satire og standup når det er bedst og allermest nødvendigt!

Vibeke Manniche, Læge, Ph.d., har under hele coronakrisen igen og igen fremlagt faktuelle data som talte imod regeringens mange tiltag. Indtil videre har Vibeke Manniche haft ret i alt. Nu er det tid til satire og frigørende latter.

Sted: Trøjborg Huset, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C
Arrangør: Foreningen "Med lov skal land bygges"
Dørene åbnes kl 18.30

Til foredraget kan du købe en signeret udgave af Vibeke Manniches nye bog, I censurens skygge blegner demokratiet, til 198kr.

158,40 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, Ph.d. og forfatter til blandt andet "I censurens skygge blegner demokratiet" og "CoROpå - en samtalebog om Covid19". Vibeke Manniche har under coronakrisen holdt indædt fast i fakta og videnskabelig dokumentation. Også selv om hun talte magthaverne midt imod. Vibeke Manniche havde ret.

158,40 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio