Kursus - 17/11-2022 i København

Facebook for kommuner anno 2022 - hvordan får du effekten? (København)

Facebook har i mange år været danskernes foretrukne sociale medie, og derfor virker det naturligt, at kommunerne bruger mediet til at møde borgerne. Men selvom det er oplagt, er det hverken et problemfrit mødested eller en let kommunikationsopgave for medarbejderne.

På dette 1-dags-kursus med internetforsker Troels Runge (Ph.d.) sætter vi spot på, hvordan du kan bruge Facebook, så du får gjort kommunen mere synlig og får skabt en positiv kommunikationskultur i interaktionen med borgerne. Du får også opdateret din viden inden for sociale medier og om kommunikationskulturen anno 2022 ved hjælp af en række spændende eksempler.

På kursusdagen kommer Troels Runge med gode eksempler på, hvordan man har løst udfordringer omkring borgerinddragelse på Facebook og han går i dybden med en serie relevante cases fra kommuner og analyserer, hvordan det er lykkedes at skabe det gode indhold med relevante kampagner.

Følgende spørgsmål belyses på kurset ved hjælp af eksempler og udveksling mellem deltagerne og underviseren:

  • Hvordan sikrer man effektiv kommunikation på Facebook, så kommunen bliver synlig?
  • Hvordan skaber man indhold og kampagner, hvor man informerer og inddrager borgerne, og måske tiltrækker tilflyttere til kommunen ved hjælp af Facebook?
  • Hvordan får man skabt en god digital kultur på kommunens Facebook-sider, så man ikke skal bruge mange ressourcer på at håndtere bistre brugere, chikane af medarbejdere, politikere, eller på konflikter mellem borgere?


Undervisningen inddrager deltagernes konkrete udfordringer og erfaringer fra praksis.

Udbytte
Efter kurset vil du kunne producere og poste indhold på Facebook, planlægge og eksekvere kampagner. Samtidig vil du kunne rådgive dine kolleger, så der bliver skabt en god kommunikationskultur på kommunens Facebooksider, hvor I er i stand til at moderere debat og skabe engagement i borgernes møde med kommunen.

Du går hjem med viden om virkningsfulde kommunikationsstrategier og -planer, nye analyser samt viden om det gode indhold, formater og produktionsrutiner. Du lærer at etablere et beredskab, der sikrer en kontinuerlig moderation. Det gør det muligt at håndtere de svære sager, før shitstorme rammer og kommunikationen på Facebook bliver negativ.

Målgruppe: Alle i kommunen, der arbejder med Facebook og borgerinddragelse.

Underviseren er internet- og medieforsker Troels Runge, der i mange år har arbejdet med internetudvikling og siden 2010 har forsket i strategisk politisk kommunikation og rådgivet virksomheder, kommuner og offentlige myndigheder i brugen af sociale medier.

Forplejning
Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

Tilmelding - først-til-mølle ...
Grundet stor efterspørgsel foregår tilmelding efter først-til-mølle princippet. Book din/jeres plads allerede i dag og få styr på jeres borgerkommunikation på Facebook.


OBS. Vi kommer gerne ud til jer og holder kurset. Kontakt venligst vores kundeservice på 3110 7070 for nærmere information og få et godt tilbud.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 17/10-22
Lær mere om:
  • Få opdateret din viden inden for kommunikationskultur i interaktionen med borgerne. 
  • Eksempler på hvordan man har løst udfordringer omkring borgerinddragelse på Facebook.
  • Hvordan man sikrer en effektiv kommunikation på Facebook, så kommunen bliver synlig. 
  • Hvordan man skaber indhold og kampagner, hvor man informerer og inddrager borgerne.  
Mere Info
Om underviseren

Troels Runge Internet- og medieforsker (Ph.d.)

Troels Runge er internet- og medieforsker, der i mange år har arbejdet med internetudvikling og siden 2010 har forsket i strategisk politisk kommunikation og rådgivet virksomheder, kommuner og offentlige myndigheder i brugen af sociale medier. (Fotograf: Martin Nedergaard Møller)

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 17/10-22
Joomla SEF URLs by Artio