Mælk - myter, tro og fakta (Foredrag)
Foredrag - -/- i Aarhus

Mælk - myter, tro og fakta (Foredrag)

Et stort svensk studie har vist, at indtag af mælk øger dødeligheden. Des mere mælk, des højere dødelighed. Sådan forholder det sig hos de voksne - men hvad så med børnene? Er mælk sundt eller ligefrem farligt? Bestil et spændende fordrag og lær at navigere mellem fup og fakta i en diskussion, hvor bølgerne ofte går højt og mejeriforeningen har store interesser på spil.

 

Børn skal have en alsidig kost, og naturligvis også kalk, men de skal også undgå for meget mættet fedt. Og netop mættet fedt får børn primært fra mælkeprodukter. 

 

Grundstenen for livsstilssygdomme, som eksempelvis åreforkalkning, lægges i barndommen og heri spiller mælk - og især fedtholdig mælk - en rolle. Det vidner nævnte svenske studie også om.

 

Så skal børn have mælk i dagpasningen? Hvad er mejeriforeningens til tider problematiske rolle i diskussionen? Kan det hæmme børns vækst og intelligens, hvis de ikke drikker mælk? Eller kan mælken måske ligefrem helt undværes og dagpasningens ressourcer bruge anderledes? 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio