Kursus - 27/10-2021 i Silkeborg

Foredrag: Ro på coROna - hvad så jeg, lærte vi og gør vi? (kl. 19:30-21:30)

Kom til tankevækkende foredrag og debat med læge Vibeke Manniche

Læge og forfatter Vibeke Manniche havde fra starten af coronakrisen et klart fokus på fakta og videnskabelig dokumentation om COVID-19. Fra starten af krisen talte Vibeke Manniche stærkt og vedholdende imod nedlukningen af det danske samfund og fastholdt dette synspunkt i kontrast til den officielle holdning fra pressen, regeringen og myndighederne.
Regeringens, pressens og myndighedernes fokus tog derimod primært udgangspunkt i frygt. Et enøjet fokus med enorme konsekvenser. Det er emner som disse, Vibeke denne spændende aften vil sætte lys på: 

  •  Hvad var fakta - og hvilke fakta hvilede de politiske, drastiske beslutninger, som en samfundsnedlukning er, på? 
  •  Hvad skete der egentlig under coronakrisen? 
  •  Hvad så jeg, hvad lærte vi - og hvad gør vi fremadrettet med denne nye viden?

Vibeke Manniche har i coronakrisen oplevet en ekstrem censur og oplevet, at al snak mod regeringens corona-narrativ blev enten censureret eller latterliggjort. På trods af, at Vibeke Manniches pointer tog udgangspunkt i de videnskabelige undersøgelser om COVID-19.

Ved foredraget uddyber Vibeke, hvad der lægefagligt stod soleklart fra begyndelsen og de omfattende konsekvenser - ikke mindst med aktuel øget dødelighed blandt ældre.

Vibeke Manniche  fortæller om personlige oplevelser undervejs og om censurens store omfang. Krydret med historier og ikke mindst humor. For netop humor og selvironi har været et vigtigt redskab for Vibeke Manniche undervejs. Hør også, hvordan Vibeke Manniche fandt kræfter og mod til at fortsætte, hvad der ikke mindst i starten syntes at være en meget ensom kamp. Hør også om netchikane, kærlighedsværn og ikke mindst havets heling.

Ved foredraget kigger Vibeke Manniche fremad og uddyber, hvori læringen skal bestå og hvordan vi fremadrettet sikrer os, at tilsvarende grove overgreb på den grundlovssikrede personlige frihed ikke gentages. Læringen er afgørende.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og debattere indsigten og læringen af coronakrisen.

Til foredraget kan du købe ”CoROpå – en samtalebog om COVID-19” signeret og til særpris.

Foredraget vil blive afholdt på adressen: Lysbroparken 7, 8600 Silkeborg.

 

158,40 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Hvad skete der egentlig under coronakrisen?
  • Hvad lærte vi -og hvad gør vi fremadrettet med den nye viden?
  • Vibeke Manniches personlige oplevelser undervejs
  • Netchikane, kærlighedsværn og heling
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • COROPÅ - EN SAMTALEBOG OM COVID-19Pris: 148,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og ph.d. i socialmedicin. Hun har stor indsigt i sundhed hos børn såvel som voksne og ældre, somatisk sygdom, kostens og søvnens rolle, forebyggelse m.m. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række publikationer om sundhed hos børn og voksne og underviser ofte i emner inden for sundhed og samfund på både kurser og konferencer.

158,40 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio