Forstå psykiatriske diagnoser - fra mistanke til diagnose (Foredrag)
Foredrag - -/- i Aarhus

Forstå psykiatriske diagnoser - fra mistanke til diagnose (Foredrag)

Hør hvordan du opdager advarselssignaler på psykisk sygdom, og få indsigt i de mest almindelige psykiatriske sygdomme der findes.

Psykisk sygdom og psykiske forstyrrelser er forbundet med karakteristiske ændringer i følelsesliv, tænkning og adfærd. Derfor præsenterer psykisk sygdom på overfladen sig ofte som et socialt problem. Det er imidlertid afgørende, at man forstår det menneske, som har brug for hjælp - for at sikre, at de rette tiltag iværksættes og minimere personlig lidelse og funktionstab.


Mens visse psykiatriske diagnoser beskriver tilstande, som i høj grad afviger fra det normale, udgør andre en glidende overgang. Få et indblik i psykiatriens verden sammen med Lars Søndergaard, og lær hvordan du som sagsbehandler, lærer og pædagog skelner mellem svær psykiatrisk sygdom - herunder sindssygdom - og mindre psykiske vanskeligheder.


Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Lars Søndergaard Speciallæge i psykiatri, ph.d.

Som speciallæge i psykiatri har Lars Søndergaard bl.a. arbejdet som overlæge og klinikchef på psykiatriske centre i Region Hovedstaden, Region Skåne og Region Sjælland.Lars har herudover en stor og bredt funderet teoretisk viden og klinisk psykiatrisk erfaring, som bl.a. stammer fra otte års ansættelse ved Justitsministeriets Retspsykiatriske Klinik. Her har han bl.a. udført mentalundersøgelser af personer sigtet for kriminalitet og har siden fortsat dette arbejde i andre dele af landet.I 2007 erhvervede han en Ph.d. grad ved Københavns Universitet med en afhandling om antidepressiv/stemningsstabiliserende medicin og risiko for selvmord. Desuden er Lars kendt som en engageret underviser fra sin ansættelse som klinisk lektor ved Københavns Universitet, ved Speciallægeuddannelsen, Politiskolen, Farmaceutisk Universitet og talrige andre sammenhænge.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio