Hjertekarsygdomme (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Hjertekarsygdomme (Foredrag)

Hjerte-karsygdomme er folkesygdomme. Det kan være i form af forhøjet blodtryk,  blodprop i hjernen eller hjertet, hjerterytmeforstyrrelser eller nedsat blodomløb i benene. Hjertekarsygdomme optræder ofte sammen med andre livsstilssygdomme som fx sukkersyge, overvægt og KOL.

Nogle gange kan borgerne få afhjulpet deres symptomer, så de kan passe et ordinært arbejde, mens de andre gange er så funktionshæmmede, at førtidspension er eneste mulighed.

 En hjertekarsygdoms-diagnose kan betyde forskellige ting. Den samme diagnose kan medføre vidt forskellige symptomer og grader af funktionstab hos forskellige personer.

Bestil et foredrag, hvor du hører om den nyeste viden på området og om betydningen af effektiv behandling og forebyggelse. Både for at undgå hjertekarsygdom, men også for at undgå yderligere forværring heraf.

Baggrunden for diagnosticering af forskellige hjertekarsygdomme vil blive gennemgået og der vil blive anvendt flere kliniske eksempler fra hjertelægens dagligdag. Der er  fokus på alt det en sagsbehandler kan møde i sit arbejde med mennesker med hjerte-kar-sygdomme.

Underviseren er hjertelæge Peter Riis Hansen, og undervisningen er en god blanding af fakta, cases

 

Hvad får du ud foredraget

Du får den  nyeste viden om hjertekarsygdomme, så du bliver i stand til at forstå de hjertesyge borgere, som du møder i dit arbejde. Samtidig får du tilstrækkelig viden til at kunne sikre dig, at du hjælper på rette vis.

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

 

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
  • -/-
  • Hele landet
  • Ingen forplejning
  • Alle relevante medarbejdere, Ansatte i forsikringsselskaber, Ansatte i ældreplejen, Forebyggelseskonsulenter, Forebyggende medarbejdere, HR-medarbejdere, Jobcenteransatte, Jobkonsulenter, Ledere, Sagsbehandlere, Sundhedskonsulenter, Sygeplejersker, Teamledere
  • Arbejdsmarked & Beskæftigelse Sundhed
Om underviseren

Peter Riis Hansen Overlæge, cand. med.

Peter Riis Hansen er overlæge og klinisk forskningslektor ved Institut for Klinisk Medicin på Gentofte Hospital.I sit kliniske virke har han bl.a. fokus på betydningen af livsstilsfaktorer for forebyggelse og behandling af hjertekarsygdom. Hans forskning omhandler specielt samspillet mellem hjertekarsygdom og kroniske betændelsestilstande, f.eks. psoriasis, leddegigt, tyktarmsbetændelse og parodontose, ligesom han deltager i undersøgelser om de positive virkninger af motion på hjertet hos børn og voksne.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)