Kursus - 26/02-2024 i Aarhus

KOL - det skal du vide (Aarhus)

Få indblik i KOL-patientens særlige behov og hvordan du bedst hjælper KOL-patienter gennem det barske sygdomsforløb.

40 – 50.000 danskere lider af Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) – tidligere kaldet rygerlunger. Det kan være i svær eller meget svær grad. Heraf lever mange med både meget invaliderende symptomer samt alvorlige psykiske og sociale problemer.

En hverdag præget af usikkerhed og bekymring

Når man lever med en livstruende sygdom som KOL, bliver det hverdagskost at skulle forholde sig til de mange ændringer, sygdommen medfører og til, at døden rykker tættere på. At leve et godt liv på de dystre præmisser kan være en stor udfordring - både for den syge og de pårørende.

Når det kommer til symptomer, kan KOL, i den sidste del af livet, sammenlignes med lungekræft. Alligevel er der langt færre palliative tilbud til KOL-patienter end til lungekræftpatienterne. Mange blandt plejepersonalet er rådvilde og famler sig til tider frem i blinde.

Kurset dig ny viden og gode værktøjer og retningslinier til jeres indsats og plejen af borgeren med KOL. Det kan handle om at lette vejrtrækningen, hvordan inhalationsmedicin gives korrekt, gode åndedrætsteknikker og hvordan angst lindres bedst.

Palliationssygeplejerske Helle Vibeke Thorsted giver dig indblik og forståelse for KOL-patients helt særlige behov og redskaber til, hvordan de bedre imødekommes. Helle Thorsted er medforfatter til den populære pjece “De sidste levedøgn” og har skrevet bogen ”Alt du skal vide”. Bestilles her

Målgruppe: Plejepersonale

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/01-24
Mere Info
Om underviseren

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder.I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

3495,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/01-24
Joomla SEF URLs by Artio